Skip to main content

Ενημέρωση Παπούλια για «Καλλικράτη» και «Ιθαγένεια» από Ραγκούση

Το σχέδιο «Καλλικράτης» και ο «Κώδικας Ιθαγένειας» βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια με τον Υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση, σήμερα στο Προεδρικό Μ
Το σχέδιο «Καλλικράτης» και ο «Κώδικας Ιθαγένειας» βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια με τον Υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση, σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο.

Όπως δήλωσε ο κ. Ραγκούσης, πρόκειται «για δυο πραγματικά μεγάλα θέματα, για μεγάλες αλλαγές που πιστεύουμε ότι τις έχει μεγάλη ανάγκη ο τόπος και κυρίως οι πολίτες». Επίσης, επεσήμανε ότι «ήρθε η ώρα να περάσουμε, ως χώρα, από τα λόγια στις πράξεις για αυτά τα θέματα, που συζητούμε πολλά χρόνια».

Ο Πρόεδρος Κάρολος Παπούλιας, αφού ευχήθηκε στον υπουργό καλή δύναμη, τόνισε «θα τα καταφέρουμε», υπογραμμίζοντας ότι υπάρχει η σχετική θέληση. Εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου, ο κ. Ραγκούσης δήλωσε ότι είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στον Πρόεδρο το σχέδιο «Καλλικράτης», αυτήν «τη μεγάλη δομική αλλαγή και για την Αυτοδιοίκηση, αλλά και για τηναποκεντρωμένη κρατική διοίκηση».

ZENITH