Skip to main content

Ενημερωτική εκδήλωση στην Κρήτη

Ενημερωτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Δήμο Καστελλίου τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου.
Εκδήλωση για το υπό ίδρυση Επιχειρηματικό Πάρκο Καστελλίου θα πραγματοποιήσουν τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου το Επιμελητήριο Ηρακλείου, μέλος του Enterprise Europe Network και ο Δήμος Καστελλίου προκειμένου να ενημερωθεί η επιχειρηματική κοινότητα της περιοχής για όλα τα θέματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη του νέου φορέα.

Η ενημερωτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου Καστελλίου και είναι ανοικτή για κάθε ενδιαφερόμενο.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του επιμελητηρίου, οι διαδικασίες για τη λειτουργία του Επιχειρηματικού Πάρκου Καστελλίου, ολοκληρώνονται με γοργούς ρυθμούς και ήδη υλοποιείται η μελέτη για τη «Σύσταση Φορέα Ανάπτυξης ΒΙΟΠΑ στο Καστέλλι Ηρακλείου».

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, στελέχη του Γραφείου Εξυπηρέτησης & Στήριξης Επιχειρήσεων του Επιμελητηρίου Ηρακλείου θα ενημερώσουν επίσης τους επιχειρηματίες της περιοχής για τα όλα τα χρηματοδοτικά προγράμματα που μπορούν να αξιοποιήσουν αυτή την περίοδο καθώς και για δράσεις που πρόκειται να ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα.

ZENITH