Skip to main content

Ενοχλήσεις για «Σάλπι», θεραπεία ο Μαντούρο

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης αποχώρησε από το τελευταίο μέρος της προπόνησης του ΠΑΟΚ καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πρώτο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού.
Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε για τα νέα της σημερινής προπόνησης των ποδοσφαιριστών του Γιώργου Γεωργιάδη, στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου στη Νέα Μεσημβρία.
 
Αναλυτικά η ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ:
 
«Σε δύο γκρουπ πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Πέμπτης (19.03) στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα ενεργητικής αποκατάστασης προκειμένου να είναι έτοιμοι για τη νέα αγωνιστική υποχρέωση του ΠΑΟΚ που το Σάββατο (21.03) αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πανθρακικό.
 
Στο δεύτερο γκρουπ συμμετείχαν οι ποδοσφαιριστές που είτε πέρασαν ως αλλαγή κόντρα στον Εργοτέλη είτε δεν αγωνίστηκαν καθόλου, μετά την προθέρμανση με δρομικές ασκήσεις και σπριντ, έκαναν παιχνίδια σε μικρό χώρο με έμφαση στη βελτίωση της κυκλοφορίας της μπάλας.
 
Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης αποχώρησε από το τελευταίο μέρος της προπόνησης λόγω ενοχλήσεων που εξακολουθούν να τον ταλαιπωρούν στο πρώτο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού κι έκανε θεραπεία.  Ο Χέντβιγκες Μαντούρο συνέχισε θεραπεία και πρόγραμμα μυικής ενδυνάμωσης, ενώ οι Ράζβαν Ρατς, Ρικάρντο Κόστα θα υποβληθούν το απόγευμα σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματός τους στον προσαγωγό και τον έσω πλάγιο σύνδεσμο αντίστοιχα».

ZENITH