Skip to main content

Ένταση στο Αιγαίο την ώρα που ο Καμμένος έριχνε στεφάνι στα Ίμια (vid)

Εναέρια ένταση σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής όταν ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας έριξε στεφάνι στον υγρό τάφο των Αντιπλοιάρχων και Σημαιοφόρου που έχασαν τη ζωή τους στην κρίση των Ιμίων.

Εναέρια ένταση σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής όταν ο υπουργός Εθνικής ΄Αμυνας Πάνος Καμμένος έριξε στεφάνι στον υγρό τάφο των Αντιπλοιάρχων Παναγιώτη Βλαχάκου, Χριστόδουλου Καραθανάση και Σημαιοφόρου Έκτορα Γιαλοψού που έχασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος στην κρίση των Ιμίων.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καμμένος, επέβαινε σε ελικοπτέρου NH-90 της Αεροπορίας Στρατού που πέταξε χαμηλά πάνω από την περιοχή.

Πριν από τη ρίψη του στεφάνου,  δυο τουρκικά F-16 που εμφανίστηκαν στην περιοχή και αναχαιτίστηκαν άμεσα από αντίστοιχα αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας.

Στη συνέχεια ο υπουργός Εθνικής ΄Αμυνας, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη και Αρχηγό ΓΕΑ Αντιπτέραρχο Ευάγγελο Τουρνά, μετέβησαν στην Κρήτη όπου κατέθεσε στεφάνι στον τάφο του καταδρομέα Εμμανουήλ Μπικάκη που πολέμησε στην Κύπρο, ενώ επισκέφθηκαν την 133 Σμηναρχία Μάχης.

ZENITH