Skip to main content

Έντεκα αυτόφωρες συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη

Διαβάστε γιατί συνελήφθησαν 11 άτομα, κατά τη διάρκεια αστυνομικών ελέγχων το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη.

Στο πλαίσιο καθημερινών εποχούμενων περιπολιών και ερευνών που πραγματοποιούνται από αστυνομικούς διαφόρων Υπηρεσιών της ΓΑΔΘ για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας στο νομό Θεσσαλονίκης, συνελήφθησαν σε διάφορες περιοχές της πόλης συνολικά 11 άτομα.

Αναλυτικότερα αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν:

- τρία άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης από αστυνομικούς ΟΠΚΕ, δύο αλλοδαπών ηλικίας 21 και 17 ετών, έπειτα από μεταξύ τους συναλλαγή. Συγκεκριμένα προχθές το απόγευμα σε υπαίθριο χώρο του ΑΠΘ, ο 21χρονος προμήθευσε στον 17χρονο έναντι χρηματικού ποσού μικροποσότητα χασίς. Κατά την προσέγγιση των αστυνομικών ο 21χρονος τράπηκε σε φυγή χωρίς όμως να καταφέρει να διαφύγει. Επιπλέον, βρέθηκαν επτά μικροδέματα και μία νάιλον συσκευασία, που περιείχαν συνολικά 47,2 γραμμάρια χασίς, τα οποία απέρριψε ο 21χρονος κατά την απόπειρα διαφυγής του.

- τέσσερα άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, 25χρονου αλλοδαπού, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί  Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, το οποίο διατάσσει τη σύλληψή του και την προσωρινή του κράτηση, για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών.

- ένα άτομο για περίπτωση κλοπής.

- ένα άτομο για το αδίκημα της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

- δύο αλλοδαποί που στερούνταν των απαραιτήτων εγγράφων για την παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

ZENITH