Skip to main content

Έντονες διακυμάνσεις στο άνοιγμα του ΧΑ

Διαδοχικά σκαμπανεβάσματα σημειώνει ο δείκτης του Χρηματιστηρίου Αθηνών, κατά την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης, λόγω του κλίματος αβεβαιότητας που επικρατεί σχετικά με την πορεία της ελληνικής οικ
Διαδοχικά σκαμπανεβάσματα σημειώνει ο δείκτης του Χρηματιστηρίου Αθηνών, κατά την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης, λόγω του κλίματος αβεβαιότητας που επικρατεί σχετικά με την πορεία της ελληνικής οικονομίας.

Στις 11:30 ο Γενικός Δείκτης Τιμών σημείωνε πτώση 0,37%, στις 1.690,44 μονάδες. Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 75 εκατ. ευρώ, ενώ από τις μετοχές που έχουν τεθεί σε διαπραγμάτευση 42 ενισχύονται, 64 υποχωρούν και 25 παραμένουν αμετάβλητες.

 Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση σε ποσοστό 0,84%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχωρεί σε ποσοστό 1,13% και ο δείκτης της μικρής κεφαλαιοποίησης σημειώνει απώλειες 0,52%.

Από τους επιμέρους δείκτες τις μεγαλύτερες απώλειες σημειώνουν οι δείκτες της Υγείας -6,32% και των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας -3,79%. Αντιθέτως τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι δείκτες των Κατασκευών και Υλικών +3,60% και Ασφαλειών +3,18%.

ZENITH