Skip to main content

Εντοπίστηκε η κεντρική γιάφκα του «Επαναστατικού Αγώνα»

Τον βασικό οπλισμό της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας» εντόπισαν οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας κατά τη χθεσινοβραδινή έφοδό τους σε γιάφκα στη διασταύρωση των οδών Αιγίνης κ
Τον βασικό οπλισμό της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας» εντόπισαν οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας κατά τη χθεσινοβραδινή έφοδό τους σε γιάφκα στη διασταύρωση των οδών Αιγίνης και Ύδρας στην Κυψέλη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οπλισμός που βρέθηκε αποτελούνταν από έναν εκτοξευτή ρουκετών RPG7, ρουκέτες, αυτόματα όπλα καλάσνικοφ, υποπολυβόλο (πιθανώς MP5), πιστόλια, μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών, χειροβομβίδες, πυροκροτητητές και έναν υπολογιστή, ο οποίος εστάλη στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για εξέταση.

Το διαμέρισμα είχε νοικιαστεί στο όνομα Αναστάσιος Γριβοκωστόπουλος, που αναγραφόταν σε μία από τις πλαστές ταυτότητες που χρησιμοποιούσε ο προφυλακισθείς Κωνσταντίνος Γουρνάς. Οι άνδρες της αστυνομίας ανακάλυψαν την κατοικία μετά από έρευνα μέσω τραπεζών και της εφορίας, όπου ο ιδιοκτήτης είχε καταθέσει το μισθωτήριο συμβόλαιο.

Αναμένεται επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ μέσα στην ημέρα.

ZENITH