Skip to main content

Επαφές Κοκκόρης στο Δήμο Καλαμαριάς

Για θέματα μείζονος σημασίας που αφορούν την Καλαμαριά αλλά και το παραλιακό μέτωπο της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, ενημερώθηκε ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ στην Α΄ Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Κοκκόρης.

Για θέματα μείζονος σημασίας που αφορούν την Καλαμαριά αλλά και το παραλιακό μέτωπο της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, ενημερώθηκε ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ στην Α΄ Θεσσαλονίκης, τ. Γ.Γ. Κοινωνικής Ασφάλισης Παναγιώτης Κοκκόρης από τον Δήμαρχο Καλαμαριάς Θεοδόση Μπακογλίδη, κατά τη διάρκεια επίσκεψης του στο Δημαρχείο Καλαμαριάς.

Στη συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα, υπήρξε σύγκλιση απόψεων σχετικά με τον αναπτυξιακό σχεδιασμό, την αξιοποίηση του παραλιακού μετώπου, το θέμα του στρατοπέδου Κόδρα καθώς και για τη βελτίωση των συγκοινωνιακών υποδομών της πόλης μέσω της επέκτασης του Μετρό.

Ο κ. Κοκκόρης, ο οποίος τυχαίνει να είναι κάτοικος του Δήμου Καλαμαριάς, διαβεβαίωσε τον κ. Μπακογλίδη για την στήριξή του στην επίλυση των τοπικών προβλημάτων, από όποια θέση κληθεί να υπηρετήσει τον δημόσιο τομέα.

Στη συνέχεια ο τ. Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Ασφάλισης, μετέβη στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, όπου παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία, με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Ευγενίου. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο Π. Κοκκόρης δέχθηκε τις ευχές και την ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ.κ. Προκοπίου, για ευόδωση του προεκλογικού αγώνα του.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του ο κ. Κοκκόρης επισκέφθηκε και το αστυνομικό τμήμα Καλαμαριάς, όπου συναντήθηκε με τον Διοικητή, Δημήτρη Παπαοικονόμου και αστυνομικούς υπαλλήλους, τους οποίους ευχαρίστησε  για το έργο που προσφέρουν στην τοπική κοινωνία και ευχήθηκε να συνεχίσουν να βρίσκονται στην υπηρεσία των πολιτών, με τον ίδιο ζήλο και την ίδια αφοσίωση που έχουν επιδείξει μέχρι σήμερα.

Εξάλλου, ο κ. Κοκκόρης σε πρόσφατη συνάντησή του με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου της πόλης, έπειτα από πρωτοβουλία του πρώην Α΄ Αντιπροέδρου του Επαγγελματικού  Επιμελητηρίου  Θεσσαλονίκης Χρήστου Βασιλάκου, συζήτησε μαζί τους για θέματα που αφορούν την επενδυτική και επιχειρηματική δραστηριότητα στη ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης

ZENITH