Skip to main content

Επάξια ανταποκρίθηκε η Δομοτεχνική στην κατασκευή του ΚΕΠΕΔΙΧ της ΤτΕ

Η Δομοτεχνική ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις που θέτει η κατασκευή ενός σύνθετου έργου με διεθνείς προδιαγραφές, δήλωσε ο πρόεδρος της εταιρίας κ. Απόστολος Αλεξόπουλος με αφορμή τα εγκαίνια του ΚΕΠΕΔΙ
H Δομοτεχνική κέρδισε το στοίχημα ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις που θέτει η κατασκευή ενός σύνθετου έργου με διεθνείς προδιαγραφές, δήλωσε ο πρόεδρος της εταιρίας κ. Απόστολος Αλεξόπουλος, με αφορμή τα εγκαίνια του Κέντρου Επεξεργασίας και Διακίνησης Χρηματικού (ΚΕΠΕΔΙΧ) της Τράπεζας της Ελλάδας, που εγκαινιάζει στις 6.00 μμ σήμερα ο Διοικητής της ΤτΕ κ. Γιώργος Προβόπουλος.

Ο κ. Αλεξόπουλος στη δήλωσή του τονίζει ότι «τα εγκαίνια του Κ.ΕΠΕ.ΔΙ.Χ. είναι μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της μακρόχρονης παρουσίας μας στον τομέα των κατασκευών. Η Δομοτεχνική κλήθηκε να αποδείξει ότι μία ελληνική εταιρία μπορεί να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις, που θέτει η κατασκευή ενός σύνθετου έργου, με διεθνείς προδιαγραφές. Ήταν για εμάς ένα μεγάλο στοίχημα με το χρόνο και τις ευθύνες, το οποίο και καταφέραμε να κερδίσουμε, με απαρέγκλιτη συνέπεια στις συμβατικές μας υποχρεώσεις. Το κτίριο που παραδώσαμε στην ΤτΕ θα είναι πάντοτε για εμάς ένας φάρος, που θεωρούμε πως δείχνει το δρόμο για όλο το ελληνικό επιχειρείν: επάρκεια, ευθύνη, συνέπεια. Με αφορμή τα εγκαίνια του κτιρίου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους περισσότερους από 260 ανθρώπους, τους συνεργάτες της Δομοτεχνικής, από το καθοδηγητικό προσωπικό, μέχρι όλους τους εργάτες και τεχνίτες, που εργάστηκαν καθημερινά στο εργοτάξιό μας, στα δύο χρόνια που, όπως προβλεπόταν, διήρκεσαν οι εργασίες κατασκευής του ΚΕΠΕΔΙΧ», καταλήγει η δήλωση του προέδρου της Δομοτεχνικής.

Eξάλλου, ο κ. Προβόπουλος βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλονίκη, όπου είχε επαφές με παραγωγικούς φορείς.

ZENITH