Skip to main content

Επεκτείνεται σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα η Verbund

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης της εταιρείας, η Verbund ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας δύο νέων γραφείων στην Περιφέρεια, τα οποία πρόκειται να διαχειρίζονται λειτουργικές εργασίες για την καλύτερη εξυ
Στο πλαίσιο της ανάπτυξης της εταιρίας, η Verbund ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας δύο νέων γραφείων στην Περιφέρεια. Συγκεκριμένα, τα νέα γραφεία που βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη και στην Πάτρα, πρόκειται να διαχειρίζονται λειτουργικές εργασίες για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ευρύτερων περιοχών. To γραφείο της Θεσσαλονίκης έχει υπό την ευθύνη του τις περιοχές Μακεδονία, Θράκη, Θεσσαλία, ενώ το γραφείο της Πάτρας έχει αναλάβει το συντονισμό και την εποπτεία των περιοχών της Πελοποννήσου, της Δυτικής Ελλάδας, Ηπείρου και των Επτανήσων. Οι περιοχές της Κεντρικής Ελλάδας, της Αττικής και της Εύβοιας καλύπτονται από την αρμόδια ομάδα που βρίσκεται στα κεντρικά γραφεία της Verbund στην Αθήνα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Verbund, Άρης Φλώρος, δήλωσε σχετικά: «Η νέα μας αυτή επένδυση αποτελεί ένα δείγμα από τα μελλοντικά μας σχέδια όσον αφορά στην εδραίωση της Verbund στην ελληνική αγορά. Προχωρώντας, τώρα, με την επέκταση των γραφείων μας στη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα, είμαστε σε θέση να παρέχουμε εγγυημένα υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας, έχοντας ως στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρίας μας, αλλά και του ανταγωνιστικού μας πλεονεκτήματος. Ακόμη, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης πιστεύουμε ότι συμβάλλουμε -στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας- στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, ειδικά σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο».

Ο Διευθυντής Δικτύου Πωλήσεων της Verbund, Διονύσης Ανάργυρος, πρόσθεσε: «Έχοντας πλέον αναπτύξει ένα πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών, οι άνθρωποί μας σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα θα αφουγκράζονται τις ανάγκες των τοπικών αγορών, θα προτείνουν κατάλληλα προγράμματα και θα επιβλέπουν όλες τις τοπικές συνεργασίες και δραστηριότητες. Στόχος μας είναι να είμαστε δίπλα στους συνεργάτες μας, να παρακολουθούμε και να ανταποκρινόμαστε άμεσα και επιτυχώς στις ανάγκες τους».

ZENITH