Skip to main content

Επενδυτικός οδηγός από τη Νομαρχία Καβάλας

Ένα χρήσιμο εργαλείο, με τη μορφή επενδυτικού οδηγού, παρουσίασε σήμερα ο Νομάρχης Καβάλας Θεόδωρος Καλλιοντζής, με σκοπό να διευκολύνει τους υποψήφιους επενδυτές στο νομό του.
Μια πλήρη καταγραφή των υποδομών, των οικονομικών, κοινωνικών και πολιτιστικών στοιχείων του νομού Καβάλας περιλαμβάνει ο πρωτότυπος επενδυτικός οδηγός που παρουσιάστηκε σήμερα (28/12) στο Επιμελητήριο Καβάλας από το Νομάρχη Καβάλας Θεόδωρο Καλλιοντζή.

Πρόκειται για μία έκδοση που προορίζεται για εργαλείο οποιουδήποτε επιχειρηματία ενδιαφέρεται να επενδύσει στο νομό Καβάλας, καθώς στις σελίδες του οδηγού θα βρει κάθε χρήσιμη πληροφορία για την κατάσταση στο νομό, αλλά και για τις διαδικασίες που αφορούν στην υλοποίηση της επένδυσής του (από τον αναπτυξιακό νόμο μέχρι τις υπηρεσίες και τους φορείς που εμπλέκονται ανά επενδυτικό τομέα!). Στον οδηγό περιλαμβάνονται ακόμα κοινωνικά (υποδομές κ.α.) και πολιτιστικά σημαντικά στοιχεία, που αφορούν στην περιοχή, προκειμένου ο χρήστης του να διαμορφώνει μία πλήρη και έγκυρη εικόνα για το νομό Καβάλας.

Η Νομαρχία Καβάλας, που εξέδωσε τον οδηγό, έχει σκοπό να επικαιροποιεί σε τακτική βάση την έκδοση, ενώ προσεχώς θα κυκλοφορήσει τον επενδυτικό οδηγό και σε ηλεκτρονική μορφή.

«Πρόκειται για μία φιλόδοξη προσπάθεια που μέχρι χθες αποτελούσε μία αδήριτη ανάγκη για το νομό μας», δήλωσε ο κ. Καλλιοντζής κατά την παρουσίαση του οδηγού, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουρισμού Κώστα Ευθυμιάδη.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας Άγγελος Τσατσούλης τόνισε πως ο οδηγός ήταν κάτι που έλειπε για την περιοχή και επεσήμανε τη σπουδαιότητα των χρηστικών λεπτομερειών που περιλαμβάνονται σ’ αυτόν, όσον αφορά στις διαδικασίες των επενδύσεων.

Ο πολυσέλιδος επενδυτικός οδηγός νομού Καβάλας θα αποσταλεί σε όλα τα Επιμελητήρια της χώρας, καθώς και στις πρεσβείες των ξένων χωρών στην Ελλάδα, ενώ προγραμματίζεται σύντομα και η αγγλική του έκδοση.

ZENITH