Skip to main content

«Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι που είχα εκφράσει στο συνέδριο»

Δηλώσεις του βουλευτή Κιλκίς της ΝΔ, Κώστα Κιλτίδη
«Μέλη μας που βρίσκονται στα εκλογικά τμήματα καταγγέλλουν πως στελέχη του ΠΑΣΟΚ, γνωστά στην τοπική κοινωνία του Κιλκίς, προσέρχονται στις κάλπες για να ψηφίσουν Σαμαρά. Πως διασφαλίζεται ότι όποιος συμμετέχει στην εκλογική διαδικασία της ΝΔ, δεν ήταν μέλος άλλου κόμματος; Υπάρχει σύστημα διασταύρωσης; Επιπλέον, όπως είναι τώρα η κατάσταση μπορεί να προσέλθει κάποιος και να ψηφίσει 10 φορές. Η κατάσταση έχει ξεφύγει. Επιβεβαιώνονται οι φόβοι που είχα εκφράσει στο συνέδριο για τις δυνατότητες που έχουμε να εξασφαλίσουμε το αδιάβλητο της διαδικασίας», δήλωσε το πρωί της Κυριακής στη Voria.gr ο βουλευτής Κιλκίς της ΝΔ Κ.Κιλτίδης.

«Την επόμενη μέρα θα είμαστε όλοι ενωμένοι. Η εκλογή νέου αρχηγού από τη βάση είναι μεγάλη τομή για τη ΝΔ. Ο νεός αρχηγός θα είναι ισχυρός και γρήγορα θα προχωρήσουμε σε μεθοδευμένη αντιπολίτευση» τόνισε στη Voria.gr ο δήμαρχος Χορτιάτη, Μιχαήλ Γεράνης.

Από την πλευρά του ο νομάρχης Κιλκίς, Βαγγέλης Μπαλάσκας, μιλώντας στο Voria Radio εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο νέος αρχηγός της ΝΔ θα αναδειχθεί από τη σημερινή εκλογική αναμέτρηση και ότι δεν θα χρειαστεί δεύτερος γύρος.

Ο κ. Μπαλάσκας τόνισε ότι η προσέλευση του κόσμου είναι μεγάλη και ότι το μοναδικό πρόβλημα παρουσιάστηκε μετά τις 10:30. Ερωτηθείς σχετικά με τις δηλώσεις Ψωμιάδη, ότι δεν αποδέχεται το αποτέλεσμα με χειρόγραφες καταστάσεις, ο νομάρχης Κιλκίς απάντησε: «Αυτή την ώρα δεν βοηθάνε τέτοιες δηλώσεις».
«Δύσκολη» χαρακτηρίζει την επόμενη μέρα της ΝΔ ο κ. Μπαλάσκας, υπογραμμίζοντας ότι ο νέος αρχηγός πρέπει να αναδειχθεί με μεγάλη διαφορά.

«Η διαδικασία εκλογής νέου προέδρου έχει καλη ροή, παρά τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν» δήλωσε νωρίτερα στο voria radio ο δήμαρχος Πεύκων, Στέλιος Συμεωνίδης, ο οποίος προβλέπει ότι οι εκτιμήσεις για την προσέλευση στις κάλπες θα ξεπεραστούν στο διπλάσιο.

ZENITH