Skip to main content

Επιδότηση συμμετοχής μελών του ΕΒΕΘ στην SΕEΒBE

Την επιδότηση για τη συμμετοχή εξαγωγικών επιχειρήσεων - μελών του στη Διεθνή Έκθεση Δομικών Υλικών, SΕEBΒE, αποφάσισε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ).
Την επιδότηση για τη συμμετοχή εξαγωγικών επιχειρήσεων - μελών του στη Διεθνή Έκθεση Δομικών Υλικών, SΕEBΒE, αποφάσισε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης(ΕΒΕΘ).

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στις 13-17 Απριλίου 2010, στο Βελιγράδι της Σερβίας, (Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Belgrade Fair), ενώ την ελληνική συμμετοχή στη συγκεκριμένη  έκθεση διοργανώνει η ΔΕΘ ΑΕ. Τα κυριότερα προϊόντα που θα προβληθούν είναι: δομικά υλικά (όλες οι κατηγορίες), κατασκευές, εξοπλισμός και μελέτες, λογισμικό, επαγγελματικές εκδόσεις (αναλυτικά οι τομείς βρίσκονται στην ιστοσελίδα της ΔΕΘ, έκθεση SEEBE).

Το ΕΒΕΘ έχει προχωρήσει στην ενοικίαση εκθεσιακού χώρου, προκειμένου να δώσει την ευκαιρία στις επιλεγείσες επιχειρήσεις, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, να εκθέσουν τα προϊόντα τους, σε ξεχωριστά σταντ εμβαδού 12 τμ το καθένα, ενώ η μετακίνηση, η διαμονή επιχειρηματιών/στελεχών καθώς και η μεταφορά των εμπορευμάτων θα πραγματοποιηθούν με τη μέριμνα και τις δαπάνες των εκθετών. 
Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στη διαδικασία επιλογής, στην οποία θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, είναι ότι κάθε εξαγωγική επιχείρηση πρέπει να είναι μέλος του ΕΒΕΘ και να έχει εξοφλήσει τη συνδρομή του έτους 2010.

Οι επιχειρηματίες-μέλη που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην ανωτέρω διαδικασία πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα μέχρι την 26η Φεβρουαρίου 2010. Σχετικές πληροφορίες δίδονται στα τηλ. 2310 370132.

ZENITH