Skip to main content

Επίλεκτη ομάδα κρούσης στέλνει ο Σαμαράς στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκονται την ερχόμενη Δευτέρα ο γραμματέας οργανωτικού της ΝΔ, Μανώλης Αγγελάκας, ο γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Λυκουρέντζος και ο γενικός γραμματέας του κόμματος Θανάσης Σκόρδας.
Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί την ερχόμενη εβδομάδα επίλεκτη ομάδα κρούσης της ΝΔ, ώστε να προετοιμάσει το έδαφος για την επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά στη ΔΕΘ και ταυτόχρονα να  διευθετήσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το κόμμα στη στελέχωση των ψηφοδελτίων στις δημοτικές εκλογές.

Συγκεκριμένα, στη Θεσσαλονίκη καταφθάνουν ο γραμματέας οργανωτικού της ΝΔ, Μανώλης Αγγελάκας, ο γραμματέας της ΝΔ, Ανδρέας Λυκουρέντζος και ο γενικός γραμματέας του κόμματος, Θανάσης Σκόρδας. Οι τρεις άνδρες θα συναντηθούν με τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, Δημήτρη Βαρτζόπουλο, καθώς επίσης και με τους Παναγιώτη Ψωμιάδη και Κώστα Γκιουλέκα.

Στις προτεραιότητες της «τρόικας» είναι η κατάρτιση του σχεδίου αποδόμησης του αναπτυξιακού πακέτου που θα παρουσιάσει ο πρωθυπουργός στα εγκαίνια της ΔΕΘ. Στόχος της ΝΔ είναι να καταφέρει να δείξει πως το πακέτο του κ. Παπανδρέου δεν είναι τίποτα άλλο από τη συνέχιση της πολιτικής λιτότητας που ακολουθεί η κυβέρνηση τους τελευταίους μήνες. Ο Αντώνης Σαμαράς θεωρεί ότι η παρουσία του στη ΔΕΘ αποτελεί μια ευκαιρία για να παρουσιάσει το νέο πρόσωπο της ΝΔ και ταυτόχρονα να δώσει το στίγμα του κόμματος ενόψει των δημοτικών εκλογών του Νοεμβρίου.

Εξάλλου, στην ατζέντα της συνάντησης της Δευτέρας κυρίαρχη θέση κατέχουν οι υποψηφιότητες στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τον κεντρικό δήμο της πόλης.

Οι τρεις άνδρες θα συζητήσουν με τον κ.Ψωμιάδη και τον κ.Γκιουλέκα για τα πρόσωπα, που μπορούν να στελεχώσουν τα δύο ψηφοδέλτια, καθώς και στις δυο περιπτώσεις έχουν προκύψει ουκ ολίγα προβλήματα.  Στόχος για την περιφέρεια, όπου καταγράφεται διάσταση απόψεων Ρηγίλλης-Ψωμιάδη, είναι να βρεθεί η χρυσή τομή, ενώ για το δήμο να βρεθεί λύση στο πρόβλημα που έχει προκύψει μετά τα «όχι» που εισπράττει ο Κώστας Γκιουλέκας από γνωστά ονόματα της Θεσσαλονίκης. 

ZENITH