Skip to main content

Επίσκεψη Τζάκρη στο ΑΧΕΠΑ

Το Παιδοογκολογικό Τμήμα του ΑΧΕΠΑ και εκδήλωση της Τροχαίας επισκέφθηκαν σήμερα η υφυπουργός Εσωτερικών Θ. Τζάκρη και ο υφυπουργός Υποδομών Γ. Μαγκριώτης.
Ευχές και δώρα με τους γονείς και τα παιδιά που νοσηλεύονται στο Παιδοογκολογικό Τμήμα του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ αντάλλαξε σήμερα η υφυπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Θεοδώρα Τζάκρη. Αργότερα, συνοδευόμενη από τον υφυπουργό Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων Γιάννη Μαγκριώτη, παραβρέθηκε σε εκδήλωση της Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Επίσκεψη στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ


Το Παιδοογκολογικό Τμήμα του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ επισκέφθηκε σήμερα η υφυπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Θεοδώρα Τζάκρη.

Η κ. Τζάκρη πρόσφερε στα παιδιά που νοσηλεύονται στη μονάδα, παιχνίδια και δώρα και συνομίλησε μαζί τους και με τους γονείς τους, ανταλλάσσοντας ευχές για τις γιορτές. «Τούτες τις μέρες οφείλουμε να βρεθούμε δίπλα στα παιδιά που χρειάζονται την αγάπη μας. Στα παιδιά που δίνουν ένα δυνατό αγώνα για τη ζωή και στις οικογένειές τους που καθημερινά και αυτές δίνουν το δικό τους αγώνα. Ήταν υπέροχες και μοναδικές οι στιγμές που βίωσα μαζί τους. Εμείς σήμερα κάναμε το ελάχιστο. Αυτοί, όμως, καθημερινά μας δίνουν ένα πολύ καλό μάθημα για τη συνέχεια της ζωής», δήλωσε η υφυπουργός.

Επίσκεψη Τζάκρη και Μαγκριώτη σε εκδήλωση της Διεύθυνσης Τροχαίας

Εκδήλωση για το νέο έτος, στον κόμβο της πλατείας του Λευκού Πύργου, όπου εγκαταστάθηκε τροχονομικό βάθρο για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας, διοργάνωσε η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, η υφυπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Θεοδώρα Τζάκρη και ο υφυπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων Γιάννης Μαγκριώτης.

Η κ. Τζάκρη αντάλλαξε ευχές για το 2010 με τις γυναίκες και άνδρες τροχονόμους, επισημαίνοντας ότι «επιτελούν έναν πολύ σημαντικό ρόλο, αυτόν της πρόληψης των τροχαίων ατυχημάτων και της οδικής ασφάλειας».

Από την πλευρά του ο κ. Μαγκριώτης υπογράμμισε ότι «φέτος υπάρχει σημαντική μείωση των τροχαίων δυστυχημάτων σε όλη τη χώρα, σε σχέση με πέρυσι, ενώ δεν έχει σημειωθεί κανένα σοβαρό τροχαίο στις παρακαμπτήριες των Τεμπών, κατά τις πρώτες ημέρες της εξόδου των Χριστουγέννων» και εξήρε το έργο της Τροχαίας.

ZENITH