Skip to main content

Επίσκεψη Τζάκρη στο Κέντρο Έλληνικού Πολιτισμού Mαύρης Θάλασσας

Το Κέντρο Μελέτης και Ανάπτυξης του Ελληνικού Πολιτισμού της Μαύρης Θάλασσας επισκέφθηκε η υφυπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.
Το Κέντρο Μελέτης και Ανάπτυξης του Ελληνικού Πολιτισμού της Μαύρης Θάλασσας επισκέφθηκε η υφυπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Θεοδώρα Τζάκρη, όπου μετέφερε τη σαφή δέσμευση και διαβεβαίωση της κυβέρνησης για την πολιτική της βούληση να συνεχιστεί η λειτουργία του Κέντρου.

Ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Αδαμίδης, οι διατελέσαντες Πρόεδροι Ανθή Πορφυριάδου και Χριστίνα Κελεσίδου, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες ενημέρωσαν διεξοδικά την Υφυπουργό για το έργο και τις δραστηριότητες του Κέντρου.

Σύμφωνα με την κ. Τζάκρη το έργο του Κέντρου αποτιμάται ως ιδιαίτερα θετικό. Η νέα Προγραμματική Σύμβαση θα υπογραφεί εντός των επόμενων δύο μηνών, ενώ αναζητείται και η διαδικασία χρηματοδότησης με τη συμμετοχή του Κέντρου σε Προγράμματα Διασυνοριακής Συνεργασίας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η κ. Τζάκρη ξεναγήθηκε στο εξαιρετικής σημασίας Αρχείο και τη Βιβλιοθήκη του Ελληνισμού της Μαύρης Θάλασσας.

ZENITH