Skip to main content

Επιτέλους νίκη για τον ΠΑΟΚ (video)

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης επιστρέφει από τη Βέροια ο ΠΑΟΚ, καθώς επικράτησε με 3-1 της ομώνυμης ομάδας.
Έπρεπε να περάσουν τέσσερις αγωνιστικές για να καταφέρει να γευτεί και πάλι τη χαρά της νίκης ο ΠΑΟΚ. 
 
Ο «Δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε της Βέροιας με 3-1 στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.
 
Εξαιρετικό ήταν στο πρώτο ημίχρονο το συγκρότημα του Άγγελου Αναστασιάδη, καταφέρνοντας να σκοράρει τρεις φορές με τους Περέιρα (10'), Βίτορ (26') και Νομπόα (42'). 
 
Ο τελευταίος σημείωσε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των «ασπρόμαυρων». 
 
Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης εδώ.
 
Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι δημιούργησαν αρκετούς κινδύνους μπροστά από την εστία του Ιτάνζ, ήταν να διαμορφώσουν το τελικό αποτέλεσμα με τον Ντουμίτρου στο 61'.
 
Αξίζει να σημειώσουμε πως οι περίπου 1.000 οπαδοί του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου φώναζαν υβριστικά συνθήματα κατά του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Ζήση Βρύζα, ο οποίος μεσοβδόμαδα υπέβαλε την παραίτησή του. 
 
Οι συνθέσεις:
 
ΠΑΟΚ (Αναστασιάδης): Ιτάνζ, Παπαγιαννόπουλος (90+2' Πούγγουρας), Βίτορ, Κόστα, Σκόνδρας, Κωνσταντινίδης (84' Κίτσιου), Νομπόα, Κάτσε, Γκολάσα, Μα'κ (81' Πόζογλου), Περέιρα
 
Βέροια (Χοσέ Γκρανέρο): Τζινάρ, Όστοιτς, Ραούλ Μπράβο, Βέρζτος, Νέτο, Τάτος (53' Κάμπορα), Μπατιόν, Ντουμίτρου, Μπεν (73' Γεωργιάδης), Μπαρκάν (53' Ναζλίδης), Βεργώνης

ZENITH