Skip to main content

Επίθεση της ΝΔ στον πρωθυπουργό για Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη

Δριμεία επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυσαν ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Π. Παναγιωτόπουλος και ο υπεύθυνος του τομέα ενέργειας Μ. Γιαννάκης για την ακύρωση του αγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη.
Δριμεία επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Π. Παναγιωτόπουλος για την ακύρωση του έργου Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη, τονίζοντας ότι ο Γ. Παπανδρέου φέρει βαρύτατες ευθύνες.

Σημείωσε ότι τα πρώτα σύννεφα είχαν εμφανιστεί μετά τις δηλώσεις του κ. Παπανδρέου προεκλογικά όταν είχε κάνει λόγο για προβλήματα που αφορούσαν το περιβάλλον στην περιοχή και δημιουργούσαν σκέψεις κατά πόσο πρέπει να προχωρήσει ο αγωγός Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη. «Τώρα, 8 μήνες μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από το ΠΑΣΟΚ, το έργο ακυρώνεται, συνέχισε ο κ. Παναγιωτόπουλος και ζήτησε από τον πρωθυπουργό να ενημερώσει στη Βουλή τα κόμματα και τον ελληνικό λαό για τους λόγους που οδήγησαν σ΄ αυτές τις εξελίξεις» σημείωσε.

Τεράστιες ευθύνες στον Πρωθυπουργό καταλόγισε και ο υπεύθυνος του τομέα ενέργειας και φυσικών πόρων της ΝΔ Μ. Γιαννάκης, τις οποίες κάλεσε να τις αναλάβει, ενώ δήλωσε ότι «η ιστορία θα τον κρίνει».

Σύμφωνα με τον κ. Γιαννάκη, η χώρα υφίσταται τεράστια ζημιά, αφού το έργο θα μας έδινε γεωπολιτικά πλεονεκτήματα και συμπλήρωσε ότι έτσι δίνουμε τη δυνατότητα στην Τουρκία να αναβαθμίσει το ρόλο της στις ενεργειακές χώρες.

ZENITH