Skip to main content

Εργατολόγοι στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ...

Γνωστά δικηγορικά ονόματα της χώρας μπαίνουν από σήμερα στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ. Και μάλιστα, όχι όποια κι όποια, αλλά εκείνα των οποίων τα γραφεία εξειδικεύονται με συγκεκριμένες υποθέσεις.
Γνωστά δικηγορικά ονόματα της χώρας μπαίνουν από σήμερα στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ. Και μάλιστα, όχι όποια κι όποια, αλλά εκείνα των οποίων τα γραφεία εξειδικεύονται με συγκεκριμένες υποθέσεις. Ο λόγος αφορά - μεταξύ άλλων - σε εργατολόγους (και πάντως όχι όλους), για τη δραστηριότητα των οποίων έχουν περιέλθει εν γνώσει της οδού Χαμοστέρνας (όπου βρίσκεται η έδρα του ΣΔΟΕ) ορισμένες περίεργες πληροφορίες.

Για παράδειγμα, εντοπίστηκαν υποθέσεις κατά τις οποίες οι εν λόγω απαίτησαν και πήραν ποσοστό επί των αποζημιώσεων, που εξασφάλισαν σε εργαζόμενους - πελάτες τους, χωρίς, όμως, να το δηλώσουν κατόπιν στην Εφορία. Το γεγονός υπέπεσε στην αντίληψη των αρμοδίων ελεγκτικών αρχών, οι οποίες αρχίζουν το έργο τους. Τα πρώτα μηνύματα σχετικά με τα αποτελέσματα αυτών των ερευνών αναμένονται μέσα στα προσεχή 24ωρα, καθώς οι υποθέσεις που εξετάζονται είναι συγκεκριμένες και κατά συνέπεια η δουλειά των ελεγκτών αναμένεται ότι θα γίνει ευκολότερα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αμέσως μετά το ΣΔΟΕ θα επικεντρώσει την προσοχή του σε ...συμβολαιογραφικά γραφεία. Κι έπεται συνέχεια.

ZENITH