Skip to main content

Έριξαν μολότοφ σε εν κινήσει μηχανή της Αστυνομίας στα Εξάρχεια (vid)

Ενέδρα σε εποχούμενους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, πετώντας εναντίον τους βόμβες μολότοφ, έστησαν χθες αντιεξουσιαστές στην περιοχή των Εξαρχείων.

Ενέδρα σε εποχούμενους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, πετώντας εναντίον τους βόμβες μολότοφ, έστησαν αντιεξουσιαστές στην περιοχή των Εξαρχείων χθες βράδυ, γεγονός που προβάλλει ιδιαίτερα σε εκτενές του δημοσίευμα το Business Insider.

Μάλιστα, το διεθνές ειδησεογραφικό site επέλεξε να συνοδεύσει το ρεπορτάζ του με το βίντεο που ανέβασε στο Youtube ο χρήστης Perseus999 από τα επεισόδια πέριξ του Πολυτεχνείου.

Το συγκεκριμένο βίντεο είναι αποκαλυπτικό για τη δράση των αντιεξουσιαστών. Στην κάμερα απεικονίζονται οι ταραξίες να κρατούν αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ.

Τα πλάνα είναι τόσο περιγραφικά που δείχνουν καρέ - καρέ πώς οι αντιεξουσιαστές είχαν στήσει ενέδρα με μολότοφ σε άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που περνούσαν εκείνη την ώρα από το σημείο.

Ένα από τα εύφλεκτα κοκτέιλ μολότοφ σκάει κυριολεκτικά στα πόδια ενός μοτοσικλετιστή ο οποίος χάνει την ισορροπία του και πέφτει από τη μηχανή, μαζί με τον έτερο αναβάτη.

Δείτε το βίντεο από τη «μάχη»:
 

ZENITH