Skip to main content

Ερώτηση Ταχιάου για το κόστος της Επιτροπής Χρέους

Η βουλευτής του Ποταμιού ζητά να μάθει τον ακριβή αριθμό των προσκεκλημένων συμμετεχόντων στην επιτροπή «Αλήθειας και Δημοσίου Χρέους» και το κόστος για τη μετάβαση τους στην Ελλάδα.

Ερώτηση προς τον υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και τον υπουργό Οικονομικών, κατέθεσε η βουλευτής του «Ποταμιού»  Χριστίνα Ταχιάου, με την οποία ζητά να μάθει τον ακριβή αριθμό των προσκεκλημένων συμμετεχόντων στην επιτροπή «Αλήθειας και Δημοσίου Χρέους» και το κόστος για τη μετάβαση τους στην Ελλάδα, από χώρες ιδιαιτέρως μακρινές, π.χ. Ουρουγουάη, Βραζιλία, κλπ.

Η βουλευτής του «Ποταμιού» επισημαίνει ότι δεν έχει ανακοινωθεί το κόστος των συνεδριάσεων, όπως επίσης και το κόστος του διαφημιστικού σποτ για την προβολή του γεγονότος. Η κα. Ταχιάου μάλιστα, όσον αφορά το συγκεκριμένο σποτ, υπογραμμίζει ότι η ομοιότητα του με τα προεκλογικά σποτ του ΣΥΡΙΖΑ είναι ολοφάνερη.

Η βουλευτής του Ποταμιού ζητά από  τους αρμόδιους υπουργούς  να απαντήσουν, πόσο κόστισε η επιτροπή και πόσο προϋπολογίζεται ότι θα κοστίσει, καθώς επίσης ποιος ενέκρινε και πλήρωσε την παραγωγή του διαφημιστικού σπoτ και ποια εταιρία το πραγματοποίησε και πότε.

ZENITH