Skip to main content

Έρχονται λουκέτα σε μεγάλες εμπορικές επιχειρήσεις

Μεγάλες εμπορικές επιχειρήσεις, οι οποίες εντοπίσθηκαν από τον ΣΔΟΕ και τις άλλες, αρμόδιες, φορολογικές υπηρεσίες, να φοροδιαφεύγουν, εντός των προσεχών ημερών πρόκειται να ...κλείσουν.
Μεγάλες εμπορικές επιχειρήσεις, οι οποίες εντοπίσθηκαν από τον ΣΔΟΕ και τις άλλες, αρμόδιες, φορολογικές υπηρεσίες, να φοροδιαφεύγουν, εντός των προσεχών ημερών πρόκειται να ...κλείσουν. Τα λουκέτα αποτελούν ειλημμένη απόφαση και πολύ δύσκολα θα αναιρεθεί. Η πρωτοβουλία αναλαμβάνεται στο πλαίσιο της απόφασης που είχε προαναγγείλει η Voria.gr τη προηγούμενη εβδομάδα ότι ετοιμάζονται φυλακίσεις και λουκέτα κατόπιν παραγγελίας της τρόικας, για παραδειγματισμό. Και η αρχή γίνεται από τα εν λόγω πολυκαταστήματα.

Ήδη, ο κ. Γ. Παπακωνσταντίνου αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα ακροθιγώς χθες το μεσημέρι κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που έδωσε για να εξηγήσει τι έχει γίνει μέχρι σήμερα, εν είδει απολογισμού και τι πρόκειται να γίνει από εδώ και στο εξής. Φρόντισε, μάλιστα, η ανακοίνωση να γίνει τώρα που στην Αθήνα βρίσκεται κλιμάκιο του ΔΝΤ, το οποίο βρίσκεται στη χώρα μας για να παράσχει βοήθεια τεχνικού χαρακτήρα για την αναμόρφωση των φορολογικών υπηρεσιών της χώρας.

ZENITH