Skip to main content

Εσωκομματικές αντιδράσεις στον ΣΥΡΙΖΑ για την επιστολή Βαρουφάκη

Έντονες είναι οι εσωκομματικές αντιδράσεις στον ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με την επιστολή του υπουργού Οικονομικών στις Βρυξέλλες, αλλά και για την μη ενημέρωση για το περιεχόμενο του κειμένου Μοσχοβισί.

Έντονες είναι οι εσωκομματικές αντιδράσεις στον ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με την επιστολή του υπουργού Οικονομικών στις Βρυξέλλες για την επέκταση της δανειακής σύμβασης, αλλά και για την μη ενημέρωση για το περιεχόμενο του κειμένου Μοσχοβισί.

Σύμφωνα με το Euro2day, στελέχη της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, πρότειναν, εφόσον δεν επιτευχθεί συμφωνία, να πραγματοποιηθεί δημοψήφισμα ή ακόμα και νέες εκλογές.

"Αν ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίσει με την ίδια τακτική, δεν θα καταφέρουμε να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα μας", τόνισε εκπρόσωπός της, ενώ άλλος συνάδελφός του εκτίμησε πως "φύγαμε πολύ από το πρόγραμμά μας".

Πάντως, ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης και ο υπουργός Εργασίας, Παναγιώτης Σκουρλέτης., συνέστησαν σε όλους ψυχραιμία και τόνισαν ότι το πρόγραμμα - γέφυρα είναι αναγκαίο, για να κερδίσει η κυβέρνηση χρόνο και να φτάσει στην ουσιαστική διαπραγμάτευση.

ZENITH