Skip to main content

Εσωτερικά πυρά στον ΣΥΡΙΖΑ για την απουσία από τη σύσκεψη

Η μη παρουσία της Αριστεράς (στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών) την οδηγεί σε μια αυτοεκτόπιση στο περιθώριο της πολιτικής ζωής, δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Φώτης Κουβέλης, απευ
Η μη παρουσία της Αριστεράς (στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών) την οδηγεί σε μια αυτοεκτόπιση στο περιθώριο της πολιτικής ζωής, δήλωσε στο ρ/σ «Θέμα» ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Φώτης Κουβέλης, απευθύνοντας μομφή στον Αλέξη Τσίπρα.

«Έχουμε την άποψη ότι ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να πάρει μέρος στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών. Η παρουσία του εκεί θα μπορούσε να αναδείξει όλα τα ζητήματα τα οποία προκαλούν συζητήσεις και αντιδράσεις, χωρίς αυτό να σήμαινε συμμετοχή στο όποιο τόξο μιας συναίνεσης χωρίς περιεχόμενο και αναγνώριση», υπογράμμισε ο βουλευτής.

«Έχουμε παρούσα τη βία που προσβάλλει το δημοκρατικό κίνημα των πολιτών και το μειώνει. Η απερίφραστη καταδίκη της βίας σημαίνει ότι θα έπρεπε να εκδηλωθεί και μέσα και έξω από τη σύσκεψη. Τα προβλήματα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ανοιχτά. Υπάρχουν συνιστώσες που ακολουθούν άλλους δρόμους και υπάρχουν και προβλήματα στο ΣΥΝ», κατέληξε.

ZENITH