Skip to main content

Ετοιμάζεται να τεστάρει τις αντοχές της κυβέρνησης ο Παπανδρέου

«Δεν έκλεισε ακόμα τίποτα σε ό,τι αφορά στο εργασιακό - ασφαλιστικό», είναι το μήνυμα που στέλνουν αρμόδιοι παράγοντες του υπουργείου Εργασίας.
«Δεν έκλεισε ακόμα τίποτα σε ό,τι αφορά στο εργασιακό - ασφαλιστικό». Αυτό το μήνυμα έστελναν πριν λίγο αρμόδιοι παράγοντες του υπουργείου Εργασίας - Απασχόλησης, ανατρέποντας για μια ακόμη φορά, τη νιοστή, τα όσα με το σταγονόμετρο γίνονται γνωστά για την τελική μορφή του Ασφαλιστικού νομοσχεδίου.

Το μόνο σίγουρο είναι - αν και όλα τελούν ανά πάσα στιγμή υπό αναθεώρηση - ότι το κείμενο θα κατατεθεί στη Βουλή την ερχόμενη Τετάρτη κι όχι την Παρασκευή, όπως αρχικώς προγραμματίζονταν.

Αν η εξέλιξη αυτή υλοποιηθεί στην πράξη, τότε δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι η ψήφισή του θα έρθει πολύ νωρίτερα χρονικά και δεν θα πάει για τα μέσα Ιουλίου, όπως λέγεται ότι ήταν ο αρχικός σχεδιασμός του Μεγάρου Μαξίμου.

Είναι πλέον προφανές ότι ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, έχει αποφασίσει να αναμετρηθεί με όλες τις πολιτικές και συνδικαλιστικές δυνάμεις, ακόμη κι αυτές του κόμματός του, για να τεστάρει τις αντοχές της κυβέρνησής του...

ZENITH