Skip to main content

Ετοιμάζουν από τώρα τις μετεγγραφές στον ΠΑΟΚ

Από τώρα ετοιμάζουν τις μετεγγραφικές του κινήσεις για την επόμενη αγωνιστική περίοδο οι ιθύνοντες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, παρότι το κενό που υπάρχει στη θέση του τεχνικού διευθυντή παραμένει.

Από τώρα, τρεις μήνες πριν από την έναρξη της μετεγγραφικής περιόδου του καλοκαιριού, ετοιμάζουν τις μετεγγραφικές του κινήσεις για την επόμενη αγωνιστική περίοδο οι ιθύνοντες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, παρότι το κενό που υπάρχει στη θέση του τεχνικού διευθυντή παραμένει.

Μετά την αποχώρηση του Ζήση Βρύζα, ο σύλλογος αναζητεί τη λύση για την κάλυψη της θέσης του, όμως σύμφωνα με ρεπορτάζ του αθλητικού Τύπου, οι διοικούντες των «ασπρόμαυρων» έχουν ήδη μία σαφή εικόνα για τις θέσεις στις οποίες η ομάδα θα χρειαστεί ενίσχυση το καλοκαίρι.

Ως εκ τούτου, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, ο ΠΑΟΚ αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση τερματοφύλακα και κεντρικού αμυντικού, ενώ μπορεί να αποκτηθεί και αριστερός μπακ. Προσθήκες πρέπει να γίνουν στη μεσαία γραμμή, με τον ΠΑΟΚ να ψάχνει τόσο για «οκτάρι» όσο και για επιθετικό μέσο, ενώ κινήσεις θα γίνουν και για απόκτηση παικτών στα άκρα της επίθεσης.

Με τη λύση του θέματος του τεχνικού διευθυντή αναμένεται να ξεκινήσει επίσημα και ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν.

ZENITH