Skip to main content

Έτοιμη για τη ρύθμιση των οφειλών η Eurobank

Έτοιμη να υλοποιήσει το νόμο για τη «Ρύθμιση των οφειλών υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων» δηλώνει η διοίκηση της Eurobank.
Έτοιμη να υλοποιήσει το νόμο για τη ρύθμιση των οφειλών υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων δηλώνει η διοίκηση της Eurobank EFG, ανταποκρινόμενη στις ειδικές συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί από την οικονομική κρίση και την αδυναμία ορισμένων πελατών του τραπεζικού συστήματος να εκπληρώσουν τις δανειακές τους υποχρεώσεις. Ο νόμος αυτός ψηφίστηκε από τη Βουλή των Ελλήνων και τίθεται σε ισχύ από την 01/09/2010.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ανεξάρτητα από το νέο νόμο, ήδη από την αρχή της κρίσης η Eurobank υλοποιεί και θα συνεχίσει να προσφέρει ειδικά προγράμματα διευκόλυνσης για την εκπλήρωση των υποχρεώσεων πελατών της, που αντιμετωπίζουν ουσιαστικά προβλήματα.

Στα προγράμματα αυτά που αφορούν συνδυασμό επιμήκυνσης διάρκειας δανείου, περιόδου χάριτος, προσημείωσης ακινήτου, και τα οποία υλοποιεί η τράπεζα ήδη από τις αρχές του 2009, έχουν ήδη υπαχθεί δεκάδες χιλιάδες πελάτες. Οι λύσεις που προσφέρονται έχουν εξατομικευμένο χαρακτήρα, δηλαδή προσαρμόζονται όχι μόνο στην ανάγκη, αλλά και στην ιδιαιτερότητα του κάθε πελάτη, οδηγώντας σε μείωση της μηνιαίας δόσης του που μπορεί να φθάσει και το 50%.

ZENITH