Skip to main content

Ετοιμοπόλεμος ο Αθανασιάδης στον ΠΑΟΚ

Σε πλήρεις ρυθμούς προπονήθηκε ο Αθανασιάδης, ο οποίος αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών» στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης.
Ολοκληρώθηκε το σημερινό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ, εν όψει της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα. Σε πλήρεις ρυθμούς προπονήθηκε ο Αθανασιάδης, ο οποίος θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή του Άγγελου Αναστασιάδη. 
 
Αναλυτικά η ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ:
 
«Αφιερωμένη στο ποδόσφαιρο ήταν και η προπόνηση της Πέμπτης (12.03) για τον ΠΑΟΚ. Ο Αγγελος Αναστασιάδης και οι παίκτες του δούλεψαν πολύ στην κυκλοφορία της μπάλας και την τακτική με συνδυαστικό παιχνίδι σε μικρό χώρο. Παράλληλα, το ασκησιολόγιο περιελάμβανε γεμίσματα από τα άκρα και τελειώματα στην κίνηση.
 
Στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων επέστρεψε ο Στέφανος Αθανασιάδης, ο οποίος τις προηγούμενες μέρες προφυλάχθηκε λόγω ενός χτυπήματος που δέχτηκε στην κνήμη στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Οι Αλέξανδρος Τζιόλης, Δημήτρης Παπαδόπουλος ακολούθησαν το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης συνεχίζοντας πρόγραμμα σταδιακής επανένταξης, ο Φάνης Τζανδάρης συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης και ο Χέντβιγκες Μαντούρο μυικής ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο.
 
Την Παρασκευή (13.03) οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 12.30 στο γήπεδο της Τούμπας».

ZENITH