Skip to main content

Ευρωπαϊκό συνέδριο εμπόρων κρέατος στη Θεσσαλονίκη

Ένας από τους κυριότερους τομείς της ευρωπαϊκής βιομηχανίας τροφίμων θα βρεθεί στο «μικροσκόπιο» του Ετήσιου Συνεδρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης Εμπόρων Κρέατος και Ζώντων Ζώων, που θα πραγματοποιηθεί στι
Ένας από τους κυριότερους τομείς της ευρωπαϊκής παραγωγής και βιομηχανίας τροφίμων θα βρεθεί στο «μικροσκόπιο» του Ετήσιου Συνεδρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης Εμπόρων Κρέατος και Ζώντων Ζώων, που θα πραγματοποιηθεί στις 28-30 Μαΐου 2010 στη Θεσσαλονίκη.

Οι εργασίες του θα φιλοξενηθούν στο ξενοδοχείο Μακεδονία-Παλλάς και εκτιμάται ότι θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τη μελλοντική ανάπτυξη του κλάδου, αφού θα παρουσιαστούν όλες οι καινούργιες τάσεις και τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα του κρέατος και των ζώντων ζώων.

Στο Συνέδριο θα μιλήσουν μεταξύ άλλων και οι: Μιχάλης Καρχιμάκης, Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάρκος Μπόλαρης, Υφυπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Θεόδωρος Σκυλακάκης, Ευρωβουλευτής ΝΔ και Γεώργιος Παπαστάμκος Ευρωβουλευτής ΝΔ.

Το Συνέδριο διοργανώνεται από την Ένωση Εμπόρων Κρέατος και Ζώντων Ζώων Μακεδονίας, Θράκης και Θεσσαλίας, καθώς και από την Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης. Χορηγοί του Συνεδρίου είναι η Marfin Εγνατία Τράπεζα ΑΕ καθώς και η Vion.

ZENITH