Skip to main content

Ευθυμίου: Δεν μου έχει χαριστεί τίποτα

Δεν είμαι διατεθειμένη να παίξω το ρόλο της Barbie τόνισε η υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ στην Α΄Θεσσαλονίκης Άννα Ευθυμίου στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωσή της.

Σε μία κατάμεστη αίθουσα στο Συνεδριακό κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς στα Λαδάδικα πραγματοποιήθηκε χτες Δευτέρα 12 Ιανουαρίου η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της υποψήφιας βουλευτού με τη Νέα Δημοκρατία στην Α’ Θεσσαλονίκης Άννας Ευθυμίου.

Με τη δυναμική παρουσία των νεολαίων της ΔΑΠ και της ΟΝΝΕΔ να δίνει το ρυθμό, η Άννα Ευθυμίου εξήγησε το γιατί κατεβαίνει υποψήφια στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και δικαιολόγησε την απόφαση της να δώσει τη μάχη με την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας.

«Συστρατεύομαι με τη Νέα Δημοκρατία, γιατί αποδεικνύεται καθημερινά πως αποτελεί τη μόνη αξιόπιστη δύναμη ευθύνης στον τόπο αυτό  απέναντι σε έναν ΣΥΡΙΖΑ που υποφέρει ακόμη από παιδικές ασθένειες και διακατέχεται από σύνδρομα του παρελθόντος. Ως νέος, μορφωμένος, σκεπτόμενος άνθρωπος, αρνούμαι να παραδώσω το μέλλον μου στις συνιστώσες της διάλυσης, του χάους και της χρεοκοπίας» τόνισε η κ. Ευθυμίου και προσέθεσε: «Η προσωπική μου πορεία μέχρι σήμερα, τα ένσημα που έχω σε κάθε πτυχή της προσωπικής και πολιτικής μου παρουσίας, αποτελούν τα δικά μου διαπιστευτήρια» εξηγώντας πως η ίδια δεν είναι διατεθειμένη να παίξει το ρόλο της Barbie. «Το ξεκαθάρισα και στο κόμμα μου αυτό» τόνισε η ίδια, κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα.  

«Κλήθηκα να λάβω μια δύσκολη απόφαση: Μια γυναίκα εργαζόμενη, μάχιμη δικηγόρος, με ένα μικρό παιδί, χωρίς «βαρύ» επώνυμο, χωρίς πολιτικές «πλάτες», χωρίς χορηγούς, μπορεί να διεκδικήσει την εκλογή της σε μια τόσο δύσκολη εκλογική περιφέρεια όπως είναι η Α’ Θεσσαλονίκης;
Ότι, όμως, έχω πετύχει μέχρι σήμερα στη ζωή μου, το κέρδισα με σκληρό αγώνα, με πίστη, υπομονή και προσήλωση στο στόχο μου. Δε μου έχει χαριστεί τίποτα.» είπε η κ. Ευθυμίου.

Παρόντες, στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων Στάθης Αβραμίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Χάρης Αηδονόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Νεολαίας και Αθλητισμού του δήμου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Βασίλης Γάκης και Γιώργος Ασπασίδης, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Νίκος Βαλεργάκης, ο τ. δήμαρχος Χαλκηδόνας Γιάννης Μπίκος, καθώς και πολυάριθμοι εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.  Την Άννα Ευθυμίου προλόγισε με θερμά λόγια ο τ. Υπουργός Χρήστος Κοσκινάς.

Image
EKDHLOSI EFTHYMIOY
Business Story
Off

ZENITH