Skip to main content

Ευθυμίου: Η νεολαία μας, η ΟΝΝΕΔ, θα μας δώσει και πάλι τη νίκη

Η ΟΝΝΕΔ, πάντα πρωτοπόρα στους αγώνες της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης, έδωσε και πάλι το σύνθημα της νίκης, δήλωσε η Άννα Ευθυμίου, στην κοπή πίτας της Οργάνωσης στη Θεσσαλονίκη.
Στην κοπή πίτας της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης παραβρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής 16 Ιανουαρίου η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Θεσσαλονίκης Άννα Ευθυμίου. Η κυρία Ευθυμίου είχε την ευκαιρία να θυμηθεί τη δική της παρουσία στη νεολαία της ΝΔ, να συνομιλήσει με πολλά μέλη της ΟΝΝΕΔ και να τους προτρέψει να βρεθούν και πάλι στην πρώτη γραμμή του αγώνα. 
 
«Αυτή η εκλογική αναμέτρηση είναι ο αγώνας της δικιάς μας γενιάς, είναι ο αγώνας των νέων ανθρώπων που διεκδικούν αξιοπρέπεια, ελπίδα, μια καλύτερη Ελλάδα. Των ανθρώπων που έχουν αποφασίσει να πάνε μπροστά, που κουράστηκαν από το λαϊκισμό, τη δημαγωγία, το ξύλινο πολιτικό λόγο, τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις», δήλωσε αρχικά η κα Ευθυμίου και συμπλήρωσε: 
 
«Η ΟΝΝΕΔ, πάντα πρωτοπόρα στους αγώνες της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης, έδωσε και πάλι το σύνθημα της νίκης. Ο παλμός, ο ενθουσιασμός, η πίστη και η επιμονή των παιδιών αυτών δείχνουν το δρόμο της ευθύνης για όλους εμάς που πολιτευόμαστε». 
 
«Αυτή είναι η δημιουργική μαγιά του αύριο που θέλουμε. Ας αφήσουμε τους άλλους να τυπώνουν λεφτά και να πανηγυρίζουν με τις δημοσκοπήσεις. Εμείς με την ΟΝΝΕΔ θα πανηγυρίσουμε το βράδυ της Κυριακής», κατέληξε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στην Α' Θεσσαλονίκης. 

ZENITH