Skip to main content

Εξακολουθεί η αναστολή διαπραγμάτευσης για Πραξιτέλειο και Ατέρμων

Τη συνέχιση της αναστολής διαπραγμάτευσης για τις μετοχές των «Πραξιτέλειο Θεραπευτήριο Σύγχρονης Ιατρικής» και «Ατέρμων Δυναμική Επικοινωνία» αποφάσισε η Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.
Τη συνέχιση της αναστολής διαπραγμάτευσης για τις μετοχές των εταιρειών «Πραξιτέλειο Θεραπευτήριο Σύγχρονης Ιατρικής ΑΕ» και «Ατέρμων Δυναμική Επικοινωνία ΑΔΕΚΕ» αποφάσισε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΧΑ.

Όπως αναφέρεται στην  ανακοίνωση, δεδομένου ότι η εταιρία Πραξιτέλειο Θεραπευτήριο δεν προέβη εντός της προθεσμίας των δέκα ημερών στις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να αρθεί η παράβαση του άρθρου 4 του ν.3556/2007, οι μετοχές της παραμένουν σε αναστολή διαπραγμάτευσης, μέχρι η εταιρεία να συντάξει και δημοσιοποιήσει την ετήσια οικονομική έκθεση της χρήσης 2009.

Επίσης, δεδομένου ότι η Ατέρμων δεν προέβη εντός της προθεσμίας των δέκα ημερών στις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να αρθεί η παράβαση του άρθρου 4 του ν. 3556/2007, οι μετοχές της παραμένουν σε αναστολή διαπραγμάτευσης, καθώς η ετήσια οικονομική έκθεση της χρήσης 2009 που δημοσίευσε η εταιρεία αποκλίνει από τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα.

«Η συνέχιση της αναστολής των ανωτέρω μετοχών κρίνεται αναγκαία για την προστασία των επενδυτών, δεδομένου ότι δε διασφαλίζεται προσωρινά η ομαλή λειτουργία της αγοράς των μετοχών των εταιρειών», καταλήγει η ανακοίνωση του ΧΑ.

ZENITH