Skip to main content

Έξαλλος ο Παπαθανασάκης

Ο Σπύρος Παπαθανασάκης μπορεί να ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη εν όψει των πλέι οφ, ωστόσο είναι έξαλλος για την καθυστέρηση της έναρξής τους.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ηρακλής, Σπύρος Παπαθανασάκης, βρισκόμενος σε καθημερινή ανοιχτή γραμμή με την Θεσσαλονίκη και τις εγκαταστάσεις της Μίκρας, προσπαθεί να λάβει απαντήσεις για την αναβολή που έχει παρουσιαστεί.

Σύμφωνα με το Sport24.gr, o κ. Παπαθανασάκης ετοιμάζει τις βαλίτσες του για τη Θεσσαλονίκη όπου είναι να βρεθεί μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. Στόχος του είναι το ταξίδι του να έχει γίνει πριν από την πρεμιέρα των πλέι οφ ώστε να δώσει το παρών και στον επαναληπτικό ημιτελικό με την Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια. Όπως είχε κάνει και στον επαναληπτικό προημιτελικό κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Ο Παπαθανασάκης έχει προγραμματίσει η παραμονή του στη Θεσσαλονίκη  να είναι για έναν μήνα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να το προεκτείνει μέχρι το τέλος των πλέι οφ και την επίτευξη του βασικού στόχου της χρονιάς. Της ανόδου του Ηρακλή στην Super League. Κι όσον αφορά την δις αναβολή που έχει παρουσιαστεί στην πρεμιέρα των πλέι οφ ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δεν μπορεί να δεχθεί ότι θα υπάρξει και νέα.

Στον Ηρακλή είναι ενοχλημένοι με ότι έχει συμβεί αλλά και ότι έχει ακουστεί τις τελευταίες μέρες. Και πιο συγκεκριμένα πριν και μετά από το παιχνίδι με την Λάρισα στο Καυτανζόγλειο στα πλαίσια της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Football League. Σχόλια που ουσιαστικά στην Μίκρα αισθάνονται να γκρεμίζουνε και να απαξιώνουνε την προσπάθεια που έχει γίνει από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα.

Και πιο συγκεκριμένα την πορεία της ομάδας που έχτισε ο Νίκος Παπαδόπουλος με τους συνεργάτες του και την συνδρομή της διοίκησης της ΠΑΕ με επικεφαλή αυτής τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχό της Σπύρο Παπαθανασάκη. Της πορείας της σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Στο πρωτάθλημα της Football League ο Ηρακλής μέχρι την ήττα που γνώρισε στην τελευταία αγωνιστική από την Λάρισα στο Καυτανζόγλειο ήταν αήττητος μετά από 25 αγωνιστικές στα 23 παιχνίδια, έχοντας εννιά συνεχόμενες νίκες στα πρώτα του εκτός έδρας παιχνίδια και μπήκε στα πλέι οφ με 7 βαθμούς. Κι όσο για το Κύπελλο βρίσκεται στα ημιτελικά του αφήνοντας εκτός όχι μία, ούτε δύο αλλά τρεις ομάδες της Super League. Καταρχήν τον Πλατανιά Χανίων στην φάση των ομίλων, τον Αστέρα Τρίπολης στους 16 και τον Πανιώνιο στα προημιτελικά.

Ένα τριπλό σενάριο που το περασμένο καλοκαίρι όταν χτιζόταν αυτή η ομάδα αποτελεί ερωτηματικό το πόσοι θα βρίσκονταν να στοιχημάτιζαν σε αυτήν την πορεία. Ένας από αυτούς που σίγουρα θα το έκαναν ήταν ο τεχνικός της Νίκος Παπαδόπουλος που δεν θέλησε όμως να το κάνει για να μην τον βγάλουνε τρελό μόνο που στην πορεία ήρθε η δικαίωσή του με την υπογραφή της επέκτασης του νέου του συμβολαίου. Της υπογραφής του νέου του για τα επόμενα δύο χρόνια μέχρι το καλοκαίρι του 2017. Και δεν θα ήταν μόνος του αλλά θα είχε συμμάχους του τους συνεργάτες του και τους ποδοσφαιριστές του σε συνδυασμό με αυτούς που επέλεξε να έρθουνε στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Αυτήν την προσπάθεια λοιπόν που ξεκίνησε τον περασμένο Αύγουστο πρώτος από όλους ο Παπαδόπουλος και κατ΄ επέκταση ο Παπαθανασάκης δεν θέλει από κανέναν να απαξιωθεί στο φινάλε της επίτευξης της ανόδου του Ηρακλή στην Super League. Της εξασφάλισης του ενός εκ των δύο εισιτηρίων. Για αυτό και δεν αρέσει σε κανέναν στην Μίκρα η διπλή αναβολή της έναρξης της πρεμιέρας που ήταν να γίνει την προσεχή Κυριακή 19 Απριλίου. Κάτι που έχει να κάνει με το ότι ακόμη δεν έχει γίνει η κλήρωσή τους, όπως και των πλέι άουτ. Για αυτό και καταρχήν μετατέθηκε για την Τετάρτη 22 Απριλίου και αφού η κλήρωση φημολογείται πως θα γίνει μεθαύριο Παρασκευή ή την Δευτέρα φαίνεται πως η πρεμιέρα θα πάει για την Κυριακή 26 Απριλίου. Που σημαίνει ότι θα υπάρξει καθυστέρηση μίας εβδομάδας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι από χθες ξεκίνησε η προετοιμασία του Ηρακλή για την έναρξη των πλέι οφ μετά από το τετράημερο ρεπό που είχε δώσει στους ποδοσφαιριστές του ο Παπαδόπουλος μετά και από την Δευτέρα του Πάσχα. Στα θετικά ότι το απουσιολόγιό του είναι λευκό καθώς και ο Δημήτρης Στάμου βρίσκεται πλέον στη διάθεσή του. Εν τω μεταξύ ο τεχνικός του Ηρακλή θέλοντας να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές του σε αγωνιστικούς ρυθμούς προγραμμάτισε για το Σάββατο φιλικό παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα στο Καυτανζόγλειο Στάδιο. Μία επιλογή που έχει να κάνει ότι και η ομάδα του Ευόσμου προετοιμάζεται για το δικό της πρωτάθλημα των πλέι άουτ στη μάχη της παραμονής της στην Football League.

ZENITH