Skip to main content

Εξανεμίζονται τα χθεσινά κέρδη στο ΧΑ

Τα χθεσινά κέρδη εξανεμίζει το Χρηματιστήριο Αθηνών στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης, με τις τράπεζες να δέχονται ισχυρές πιέσεις, ακολουθώντας τις τάσεις που επικρατούν στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρ
Τα χθεσινά κέρδη εξανεμίζει το Χρηματιστήριο Αθηνών στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης, με τις τράπεζες να δέχονται ισχυρές πιέσεις και τους επενδυτές να ακολουθούν τις τάσεις που επικρατούν στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια. Ο γενικός δείκτης τιμών στις 10:47 υποχωρεί κατά 0,85%, στις 1.449,36 μονάδες.

Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 6,40 εκατ. ευρώ, ενώ από τις μετοχές που έχουν τεθεί σε διαπραγμάτευση 13 κινούνται ανοδικά, 19 πτωτικά και 14 παραμένουν σταθερές.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση σε ποσοστό 0,72%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχωρεί σε ποσοστό 0,48%, ενώ ο δείκτης της μικρής κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 0,27%.

Από τους επιμέρους δείκτες τις μεγαλύτερες απώλειες παρουσιάζουν οι δείκτες της Υγείας (-3,19%) και των Τραπεζών (-1,32%). Αντιθέτως τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες των Μέσων Ενημέρωσης (+2,10%) και των Τροφίμων (+0,87%).

ZENITH