Skip to main content

Εξάρθρωση κυκλώματος Αλβανών με ηρωίνη

Αστυνομικός της ΟΠΚΕ Καβάλας παρουσιάστηκε ως πελάτης για 1,08 κ. ηρωίνης και η συμμορία πιάστηκε στη φάκα στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης. Εμπλέκεται και 15χρονος Έλληνας!
Τρεις υπήκοοι Αλβανίας, η μία εξ αυτών 28χρονη, που είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα μας και ένας ανήλικος Έλληνας –όλοι κάτοικοι Θεσσαλονίκης- έπεσαν στα χέρια της Αστυνομίας για διακίνηση ηρωίνης, ύστερα από οργανωμένη επιχείρηση ανδρών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας.

Οι αστυνομικοί αξιοποίησαν πληροφορίες που περιήλθαν σε γνώση τους, σχετικά με τις δραστηριότητες της 28χρονης, και ένας απ’ αυτούς παρουσιάστηκε ως πελάτης για αγορά 1,083 κιλού ηρωίνης. Η Αλβανίδα τού έκλεισε ραντεβού στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, αργά το βράδυ της περασμένης Κυριακής, και μαζί με δύο συμπατριώτες της (22 και 23 ετών), καθώς κι έναν 15χρονο Έλληνα παρέδωσαν στον αστυνομικό δύο νάιλον συσκευασίες ηρωίνης, παραλαμβάνοντας παράλληλα συμφωνηθέν προσημειωμένο χρηματικό ποσό. Με την ολοκλήρωση της παράνομης συναλλαγής επενέβησαν οι υπόλοιποι άνδρες της αποστολής της ΟΠΚΕ Καβάλας και συνέλαβαν τους τέσσερις δράστες.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν τα ναρκωτικά και τα κινητά τηλέφωνα που κατείχαν οι δράστες και τους προσήγαγαν χθες στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας.

ZENITH