Skip to main content

Εξηγήσεις για την αγορά εξοπλιστικών ζητεί ο Λοβέρδος

Ο εισηγητής Εξωτερικών και Άμυνας του ΠΑΣΟΚ καλεί τον πρωθυπουργό να εξηγήσει με ποια λογική οδηγήθηκε στη συγκεκριμένη αγορά, στην συγκεκριμένη δημοσιονομική συγκυρία.

Την έντονη αντίδραση του Ανδρέα Λοβέρδου, εισηγητή Εξωτερικών και Άμυνας του ΠΑΣΟΚ, προκάλεσε η απόφαση Τσίπρα-Καμμένου για απευθείας ανάθεση εκσυγχρονισμού πολεμικών αεροπλάνων συνολικού προϋπολογισμού 500 εκατ. δολ, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα.

«Ως πολιτικός αρχηγός κόμματος της αντιπολίτευσης κατηγορούσε - με εντυπωσιακή ευκολία -  τις προηγούμενες κυβερνήσεις ότι αγοράζουν όπλα και δεν δίνουν τα χρήματα στον λαό» τονίζει ο κ. Λοβέρδος και προσθέτει: Ο κ. Τσίπρας κατηγορούσε «τις προηγούμενες κυβερνήσεις και τα κόμματα που μετείχαν σε αυτές για λανθασμένες προτεραιότητες, αφήνοντας συνεχώς υπονοούμενα περί διαφθοράς. Ας μας πει ο κ. Πρωθυπουργός μήπως αλλάζει αναδρομικά γνώμη για όσα με ευκολία έλεγε;  Ας μας εξηγήσει ο κ. Πρωθυπουργός  με ποια λογική οδηγήθηκε στη συγκεκριμένη αγορά, στην συγκεκριμένη δημοσιονομική συγκυρία. Μήπως για  να διευκολυνθεί ο κ. Καμμένος να λάβει πρόσκληση στο αμερικανικό Πεντάγωνο, όπως λένε πολλοί σχολιαστές;».

ZENITH