Skip to main content

Εξιχνιάσεις κλοπών στη Θεσσαλονίκη

Την εξιχνίαση αρκετών περιπτώσεων κλοπών κατάφερε η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη το τελευταίο 24ωρο, στο πλαίσιο αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται στον νομό.

Την εξιχνίαση αρκετών περιπτώσεων κλοπών κατάφερε  η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη το τελευταίο 24ωρο, στο πλαίσιο αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται στο νομό.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία:

Αυτόφωρη σύλληψη διαρρηκτών

Συνελήφθησαν επ΄αυτοφώρω από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, τρεις νεαροί διαρρήκτες, οι οποίοι δρώντας στην περιοχή της Σταυρούπολης, παραβίασαν πόρτα καφενείου, απ΄όπου αφαίρεσαν μία τηλεόραση. Κοντά στον τόπο της διάρρηξης είχαν σταθμεύσει αυτοκίνητο, το οποίο χρησιμοποίησαν ως μέσο προσέγγισης. Στο όχημα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία.

Σύλληψη ατόμου για κλοπή χρηματικού ποσού

Εντοπίστηκε στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αμπελοκήπων, 29χρονος, ο οποίος αφαίρεσε από το εσωτερικό οικίας στην περιοχή των Διαβατών, το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ.

Αυτόφωρη σύλληψη ημεδαπού για κλοπές προϊόντων από S/M

Αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ, εντόπισαν στην οδό Αγίου Δημητρίου, 32χρονο, ο οποίος προηγουμένως αφαίρεσε προϊόντα από υπεραγορά της περιοχής. Εξεταζόμενος από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άνω Πόλης, προέκυψε ότι ο συλληφθείς,  στις 8 Μαρτίου, προέβη επιπλέον σε μικροκλοπή από καφετέρια.

Σχηματισμός δικογραφίας για κλοπή ποδηλάτου

Ταυτοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άνω Πόλης, ως ο δράστης κλοπής ποδηλάτου, 24χρονος αλλοδαπός, ο οποίος αφαίρεσε το δίκυκλο, προ δεκαημέρου, από εσωτερικό χώρο οικοδομής στην περιοχή της Άνω Πόλης.

Εξιχνίαση δύο διαρρήξεων διαμερισμάτων, στην περιοχή της Άνω Πόλης, από καταζητούμενο δραπέτη:

Συνεχιζόμενης της αστυνομικής έρευνας για τη δράση 37χρονου δραπέτη, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη την 11 Μαρτίου, στην περιοχή της Μενεμένης, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης διέπραξε κατά το έτος 2014, δύο επιπλέον διαρρήξεις διαμερισμάτων, στην περιοχή της Άνω Πόλης. Από το εσωτερικό των σπιτιών αφαίρεσε κοσμήματα και ένα ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Οι δικογραφίες θα αποσταλούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

ZENITH