Skip to main content

Εξιχνίαση ανθρωποκτονίας 38χρονου στη Θεσσαλονίκη

Στα ίχνη του δράστη της ανθρωποκτονίας 38χρονου αλλοδαπού από την πρώην ΕΣΣΔ, που σημειώθηκε στην περιοχή των Αμπελοκήπων, βρίσκονται οι Αστυνομικές Αρχές.
Στα ίχνη του δράστη της ανθρωποκτονίας 38χρονου αλλοδαπού από την πρώην ΕΣΣΔ που σημειώθηκε στις 20 Απριλίου, στην περιοχή των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, βρίσκονται οι Αστυνομικές Αρχές.

Ο 38χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα από τα πυρά του δράστη, που αποπειράθηκε, νωρίτερα, με την απειλή όπλου να αφαιρέσει τσάντα από 33χρονη αλλοδαπή φίλη του θύματος, στη διασταύρωση των οδών Καλλιθέας και Αγάθωνος. Ο δράστης μετά την πράξη του διέφυγε με όχημα που τον περίμενε 27χρονος ομογενής από τη Γεωργία, ο οποίος αναγνωρίστηκε και βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο συλληφθείς μαζί με την 29χρονη αδερφή του, τον 39χρονο γαμπρό του, που ήδη κρατούνται, αλλά και τον δράστη της ανθρωποκτονίας που αναζητείται, σύστησαν, από τον Απρίλιο, συμμορία με σκοπό τη διάπραξη ένοπλων ληστειών.

Να σημειωθεί ότι ο 27χρονος ομογενής είναι ένας από τους τέσσερις δράστες που διέπραξαν, προχθές το βράδυ, ένοπλη ληστεία σε γραφεία εταιρείας ραδιοταξί, στην περιοχή των Συκεών.

ZENITH