Skip to main content

Εξιχνίαση ανθρωποκτονίας στην Αλεξανδρούπολη

Προσωπικές διαφορές οδήγησαν ένα αλλοδαπό να ξυλοκοπήσει μέχρι θανάτου τον 40χρονο αλλοδαπό, που βρέθηκε χθες νεκρός σε ερημική παραλία της Αλεξανδρούπολης.
Προσωπικές διαφορές οδήγησαν ένα αλλοδαπό να ξυλοκοπήσει μέχρι θανάτου ένα 40χρονο αλλοδαπό στην Αλεξανδρούπολη. Σύμφωνα με την αστυνομική διεύθυνση, ο δράστης μαζί με ένα άλλο άτομο ελληνικής καταγωγής μετέφερε με το αυτοκίνητό του το θύμα στο νοσοκομείο, ενώ ισχυρίστηκε ότι τον είχε βρει νεκρό σε ερημική παραλία της Αλεξανδρούπολης.

Αμέσως δόθηκε εντολή για ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν ότι ο θάνατος του 40χρονου ήταν πρόσφατος και είχε προέλθει από εγκεφαλική αιμορραγία, εξαιτίας πολλαπλών χτυπημάτων στο κεφάλι.

Κατά την προανάκριση, όμως, προέκυψε ότι οι ισχυρισμοί του αλλοδαπού ήταν ψευδείς, αφού ο ίδιος ήταν αυτός, που, εντός της οικίας του είχε καταφέρει πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι του θύματος, τα οποία επέφεραν τον θάνατό του. 

Ο δράστης παραδέχθηκε την πράξη του, δηλώνοντας ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει το θύμα, ενώ ο Έλληνας φίλος του μετέβη χθες στην εν λόγω οικία και προσπάθησε να αφαιρέσει τα ίχνη του εγκλήματος. Οι δράστες συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

ZENITH