Skip to main content

Φιάσκο με τη λίστα της Siemens

Άνθρακας αποδείχτηκε ο θησαυρός της λίστας με τους κωδικούς της Siemens, καθώς παρά την έντονη φημολογία ότι περιέχει στοιχεία και ονόματα που δεν έχουν γίνει γνωστά, τελικά δεν περιείχε καμία έκπληξη
Άνθρακας αποδείχτηκε ο θησαυρός της λίστας με τους κωδικούς της Siemens, καθώς παρά την έντονη φημολογία ότι περιέχει στοιχεία και ονόματα που δεν έχουν γίνει γνωστά, τελικά ο γενικός γραμματέας του ΣΔΟΕ, Γιάννης Καπελέρης, προσκόμισε στην εξεταστική στοιχεία που δεν περιείχαν καμία έκπληξη.

Τα ονόματα της λίστας ήταν ήδη γνωστά, ενώ ο κ. Καπελέρης εξαπέλυσε επίθεση κατά της ιδιαιτέρας του Χριστοφοράκου, Αικατερίνης Τσακάλου, για συγκάλυψη, αφού αρνήθηκε να δώσει στοιχεία για την πληθώρα των τιμολογίων στα οποία έχουν σβηστεί με μπλάνκο τα ονόματα παραληπτών.

Εξάλλου, η απόφαση του ΛΑΟΣ να αποχωρήσει από την εξεταστική, καταγγέλλοντας προσπάθειες συγκάλυψης στο ζήτημα των «μαύρων ταμείων», βάρυνε ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ, Κωστής Αϊβαλιώτης, «τα στοιχεία που απεστάλησαν σήμερα, σχετικά με τα πάσης φύσεως δώρα της Siemens, δείχνουν ότι δεν υπάρχει η ενδεδειγμένη ροή που θα οδηγήσει στην αποκάλυψη των πραγματικών περιστατικών. Το όλο πράγμα οδηγεί στο κουκούλωμα κάποιων πτυχών».

ZENITH