Skip to main content

Φλαμπουράρης: Θρασύς ο Μητσοτάκης που ζητεί απομάκρυνση Βαρουφάκη

Ο κ. Μητσοτάκης ζητά την αντικατάσταση του υπουργού Οικονομικών όπως την ζητούν οι πιο ακραίοι μνημονιακοί κύκλοι της Ευρώπης, τονίζει ο υπουργός Επικρατείας.

Επίθεση στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος ζητεί να απομακρυνθεί από την κυβέρνηση ο Γιάννης Βαρουφάκης, εξαπολύει ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, κάνοντας λόγο για «θράσος» του πρώην υπουργού.

«Ο κ. Μητσοτάκης ζητεί την αντικατάσταση του υπουργού Οικονομικών, όπως τη ζητούν οι πιο ακραίοι μνημονιακοί κύκλοι της Ευρώπης», τονίζει σε δήλωσή του ο κ. Φλαμπουράρης. «Ξέρει για τις κινήσεις των λογαριασμών στο εξωτερικό του κ. Γκίκα Χαρδούβελη; Γιατί δεν ρωτάει τον κ. Σαμαρά για να μάθει ο ίδιος και να ενημερώσει και τον ελληνικό λαό που υποφέρει;», συμπληρώνει.

Τέλος, ο κ. Φλαμπουράρης διερωτάται αν η ΝΔ στηρίζει τη διαπραγμάτευση και επισημαίνει: «Ψηφίζει τα νομοσχέδια για την ανθρωπιστική κρίση, την πρώτη κατοικία και τις ληξιπρόθεσμες οφειλές; Ας απαντήσουν με σαφήνεια», ζητά από τη ΝΔ ο υπουργός Επικρατείας.

ZENITH