Skip to main content

Φορείς της Πιερίας ζητούν το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των οδικών έργων στην περιοχή

Τέσσερις φορείς της Πιερίας ζητούν να γνωστοποιηθεί το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των έργων συντήρησης που εκτελούνται στην περιοχή.

Να γνωστοποιηθεί το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των οδικών έργων συντήρησης που εκτελούνται στην Πιερία ζητούν τέσσερις φορείς της ευρύτερης περιοχής.

«Αντιλαμβάνεστε ότι είναι διάχυτη η ανησυχία μας για την έγκαιρη ολοκλήρωση των έργων αυτών (Β. Πιερία, Μακρύγιαλος, είσοδος και έξοδος Κατερίνης, Ν. Πιερία, Βαρικό) πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία των επισκεπτών και των κατοίκων της Πιερίας που βιώσαμε το προηγούμενο καλοκαίρι», σημειώνεται στη σχετική επιστολή των φορέων

Συγκεκριμένα, η Ένωση Ξενοδοχείων Πιερίας, η Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων Πέλλας Πιερίας Ημαθίας, η Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων Πιερίας και το Υπεραστικό ΚΤΕΛ νόμου Πιερίας η επιστολή αποστέλλετε στον «Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου» και κοινοποίηση στον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, τον βουλευτή Πιερίας κ. Μάνη-Παπαδημητρίου βουλευτή Πιερίας κ. Μπαραλιάκο, τη βουλευτή Πιερίας κ. Σκούφα Ε., τη βουλευτή Πιερίας κ. Χιονίδη, τον αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κ. Μαυρίδου, τον δήμαρχο Κατερίνης κ.Κουκοδήμο Κ., τη δήμαρχο Δίου-Ολύμπου κ. Γερολιόλιο Ε. και τον δήμαρχο Πύδνας-Κολινδρού κ. Μανώλα Α.
.

ZENITH