Skip to main content

Φωτιά τα ξημερώματα σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη

Αναστάτωση προκλήθηκε τα ξημερώματα από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο ξενοδοχείο «Βεργίνα», στην οδό Μοναστηρίου. Εκκενώθηκε το ξενοδοχείο, ορισμένα άτομα απεγκλωβίστηκαν από την ταράτσα.

Αναστάτωση προκλήθηκε τα ξημερώματα από φωτιά που εκδηλώθηκε στο ξενοδοχείο «Βεργίνα», που βρίσκεται στην οδό Μοναστηρίου 19 και στο οποίο βρισκόταν μέσα συνολικά 254 άτομα.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 02.00 τα ξημερώματα σε δωμάτιο του 4ου ορόφου, ενώ πυκνοί ήταν οι καπνοί που κάλυψαν όλο το ξενοδοχείο. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας, η οποία προχώρησε σε εκκένωση του ξενοδοχείου για την ασφάλεια των 227 πελατών και των 27 ατόμων του προσωπικού.

Οι περισσότεροι πελάτες βγήκαν κανονικά από το ξενοδοχείο για να γλιτώσουν από τους καπνούς, ενώ για 20 άτομα, που διέμεναν στους πάνω ορόφους του ξενοδοχείου, χρειάστηκε η επέμβαση των αντρών της πυροσβεστικής, οι οποίοι τους έβγαλαν στην ταράτσα και από εκεί σε διπλανό κτήριο.

Στο ξενοδοχείο μετέβησαν 8 οχήματα της πυροσβεστικής με 20 άντρες. Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο και κατασβέστηκε στις 04.30. 'Αγνωστα παραμένουν μέχρι αυτή την ώρα τα αίτια της πυρκαγιάς.

ZENITH