Skip to main content

Φτάνουν τα πρώτα φύλλα πορείας στους απεργούς

Αποφασισμένοι να μην κάνουν ούτε βήμα πίσω από τις διεκδικήσεις τους εμφανίζονται από το πρωί οι ιδιοκτήτες των φορτηγών ΔΧ αυτοκινήτων και των βυτιοφόρων.
Αποφασισμένοι να μην κάνουν ούτε βήμα πίσω από τις διεκδικήσεις τους εμφανίζονται από το πρωί οι ιδιοκτήτες των φορτηγών ΔΧ αυτοκινήτων και των βυτιοφόρων. Σε λίγη ώρα από τώρα θα αρχίσουν να μοιράζονται τα ειδικά φύλλα πορείας επιστράτευσης των ίδιων και της επίταξης των οχημάτων τους, αλλά, όπως δηλώνουν, ενώ θα παραδώσουν τα φορτηγά, κανείς δεν ξέρει πώς θα αντιδράσουν οι ίδιοι στη διαταγή να πιάσουν δουλειά.

«Η υπόθεση έχει ξεφύγει από τα χέρια μας», δηλώνουν οι επικεφαλής συνδικαλιστές των απεργών, οι οποίοι αυτή την ώρα βρίσκονται συγκεντρωμένοι έξω από το κτίριο του υπουργείου Μεταφορών στη λεωφόρο Μεσογείων. Την ίδια ώρα, όμως, η αστυνομία έχει αρχίσει να μοιράζει τα φύλλα πορείας, αλλά κανείς δεν μπορεί να προδικάσει ότι αυτή η εξέλιξη θα οδηγήσει σε αποκατάσταση της αγοράς σύντομα.

Επίσης, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και η αντίδραση του επίσημου ελληνικού κράτους, στην περίπτωση που εκδηλωθεί μαζική άρνηση υπακοής στη διαταγή της επιστράτευσης.

ZENITH