Skip to main content

Γαλανός: Εάν δεν ανέβει ο Άρης θα υπάρξουν πολλά προβλήματα

Για τις τελευταίες εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη, μίλησε ο πρώην επικεφαλής του, Γιώργος Γαλανός.

Για τις τελευταίες εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη, την ήττα από τη Δόξα στη Δράμα, αλλά και την επιστροφή του Δημήτρη Καλαϊτζίδη στον πάγκο της ομάδας, μίλησε ο πρώην επικεφαλής του, Γιώργος Γαλανός, σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθλητικό Metropolis 95,5.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Γαλανού:

«Τα πράγματα στην ομάδα είναι δύσκολα. Από ό,τι πληροφορείται όλος ο κόσμος η ομάδα είναι με την πλάτη στον τοίχο, πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι να αντιστρέψουμε την κατάσταση».

Για τον Καλαϊτζίδη: «Όλα είναι στην ψυχολογία, ας το κρίνουν αυτοί που επιλέξανε, να βάλουν αυτόν τον άνθρωπο. Αυτό που έχω να πω είναι μακάρι να ανεβεί ο Άρης, γιατί αν δεν ανεβεί καταστραφήκαμε».

Για την απομάκρυνση Κάμπος: «Αυτό είναι δεδομένο. Εννοείται πως ήταν λάθος η απομάκρυνση του Κάμπος. Εγώ μιλάω  με τον ίδιο και έχω να σας πω ότι στεναχωριέται που έφυγε από τον Άρη».

Για το τι μέλλει γενέσθαι:  «Ας σκεφτεί ο ίδιος ο Καλαϊτζίδης. Ήδη κρίνεται και θα κριθεί καλύτερα  εκ του αποτελέσματος. Εγώ από την πρώτη στιγμή που μπήκα στην ομάδα δεν μπήκα για την καρέκλα».

Για το αν πηγαίνει στο γήπεδο: «Φυσικά και πηγαίνω αν και αισθάνομαι περίεργα όταν βρίσκομαι στο γήπεδο. Ο καθένας έχει τον ρόλο του στην ομάδα του Άρη. Εγώ θεωρώ μεγάλο λάθος, ξαναλέω την απομάκρυνση του Κάμπος. Αν δεν ανεβεί ο Άρης θα υπάρξουν μεγάλα προβλήματα».

Για την πρόβλεψή του αν θα ανέβει η ομάδα: «Φυσικά και θα ανέβει, αυτό εννοείται».

ZENITH