Skip to main content

Γαλατσόπουλος: Ο κόσμος πρέπει να στηρίξει τον ΠΑΟΚ

Τους οπαδούς του ΠΑΟΚ κάλεσε στο «Παλατάκι» για τον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.
Το μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis» για την ερχόμενη ημιτελική αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο «Παλατάκι». 
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
 
Για τον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό: 
 
«Την Κυριακή πάμε όλοι Παλατάκι, και να δείξουμε σε όλους πως κάνει sold out η Θεσσαλονίκη. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να το βλέπουμε σαν μια γιορτή. Για την ακρίβεια είναι ένας νοκ άουτ αγώνας και θα πρέπει ο κόσμος να μας στηρίξει. Ελπίζουμε να είμαστε εμείς oι νικητές της αναμέτρησης και μετά από πολλά χρόνια να διεκδικήσουμε το Κύπελλο».
 
Αν περιμένει ένα κατάμεστο Παλατάκι: 
 
«Ήδη έχουν πουληθεί 3000 εισιτήρια. Είναι πολύ καλό νούμερο, προμήνυμα πως θα έχουμε ένα κατάμεστο γήπεδο».
 
Για την στάση των φιλάθλων: 
 
«Θέλουμε όλους τους φιλάθλους δίπλα μας, θέλουμε ένα καυτό Παλατάκι σε κόσμια όμως πλαίσια. Όμως αυτό που έγινε με τον Άρη δεν πρέπει να ξανασυμβεί. Στο ΠΑΟΚ δεν περισσεύουν ούτε 100 ευρώ. Ο κόσμος θα πρέπει να καταλάβει ότι δεν χρειάζεται να προβεί σε ακρότητες και να γίνει το παραμικρό. Το μόνο που δε χρειαζεται είναι να κινδυνέψει με νέα τιμωρία η ομάδα».
 
Αν αυτό το παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό της χρονιάς: 
 
«Είναι ένα από τα πλέον κρίσιμα παιχνίδια αυτό. Επαναλαμβάνω πως για μας αποτελεί ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι γιατί θα μας οδηγήσει στον τελικό αν κερδίσουμε. Ας μην ξεχνάμε πως παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα. Θα πρέπει να γυαλίζουν τα μάτια των παιδιών την Κυριακή».
 
Το μήνυμα του στον κόσμο για την αναμέτρηση της Κυριακής: 
 
«Όλοι μαζί, πάμε να κερδίσουμε. Νομίζω πως πρέπει να έρθει η ώρα της επανάστασης για την Θεσσαλονίκη. Η επανάσταση ξεκινάει από το βόλεϊ και το μπάσκετ».

ZENITH