Skip to main content

Γεωργιάδης: Εθνική τραγωδία αν ο Τσίπρας συγκρουστεί με τη Δύση

Αν ο κ. Τσίπρας συνδέσει την επίσκεψη του στη Μόσχα με τη διαπραγμάτευση κι έρθει σε σύγκρουση με τη Δύση, θα είναι εθνική τραγωδία, δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Αν ο κ. Τσίπρας συνδέσει την επίσκεψη του στη Μόσχα με τη διαπραγμάτευση κι έρθει σε σύγκρουση με τη Δύση, δεν θα κλείσουν απλώς οι τράπεζες, θα είναι εθνική τραγωδία», υποστήριξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, σε σχόλιό του για τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Βλαντιμίρ Πούτιν στο Κρεμλίνο.

Μιλώντας σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989, ο κ. Γεωργιάδης πρόσθεσε «δεν είναι τρελός ο πρωθυπουργός να κάνει κάτι τέτοιο».

Σε ό,τι αφορά την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε πως η συμπεριφορά της συνιστά «πρόβλημα για τον ΣΥΡΙΖΑ και απειλή για την εξουσία του κ. Τσίπρα».

«Αρχίζει και δημιουργείται μεγάλο πρόβλημα για τη χώρα. Η κ. Κωνσταντοπούλου εξελίσσεται σ’ ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα και  για τον κ. Τσίπρα και  για τη χώρα», κατέληξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.

ZENITH