Skip to main content

Γεωργιάδης: Και για μένα η κατάσταση είναι δύσκολη

Για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ για τρίτη φορά ως υπηρεσιακός προπονητής μίλησε ο Γιώργος Γεωργάδης.
Πριν πραγματοποιήσει την πρώτη προπόνησή του, στο τρίτο του πέρασμα από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ ως υπηρεσιακός προπονητής, ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος αντικατέστησε τον Άγγελο Αναστασιάδη, μίλησε για την αγωνιστική εικόνα των «ασπρόμαυρων», ενώ δεν παρέλειψε να στείλει το δικό του μήνυμα στους οπαδούς της ομάδας.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
 
«Σήμερα το πρωί μου τηλεφώνησε ο πρόεδρος και μου ζήτησε να αναλάβω την ομάδα. Τον ευχαριστώ και αυτόν και τον ιδιοκτήτη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν πράγμα που σημαίνει ότι αναγνωρίζουν τη δουλειά που έκανα τις περασμένες φορές. Όταν αλλάζει ένας προπονητής σημαίνει ότι η ομάδα δεν πηγαίνει καλά. Είναι πράγματι παράξενο που για 3η φορά αναλαμβάνω χρέη προπονητή. 
 
Και για μένα αυτή η κατάσταση είναι δύσκολη αλλά από την άλλη είναι και τιμή για μένα αυτό. Αυτό που θέλω είναι να κερδίσουμε τα πλέι οφ, ότι κάναμε και τις δυο περασμένες φορές. Παίκτες αξίας έχει η ομάδα, το ρόστερ είναι καλό, τους έχω εμπιστοσύνη μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας».
 
Για την εικόνα που έχει για την ομάδα: 
 
«Μπορώ να την χωρίσω σε δυο περιόδους. Η πρώτη περιόδος ήταν εκείνη που η ομάδα έπαιζε καλά και κέρδιζε. Η δεύτερη δεν ήταν καλή. Αλλά από την στιγμή που αυτή η ομάδα είχε καλή παρουσία στην αρχή, θεωρώ ότι μπορεί να την επαναλάβει. Έχει δυνατότητες η ομάδα».
 
Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να βγει πρώτος στα πλέι οφ: 
 
«Στόχος μας είναι να φτάσουμε στα πλέι οφ στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Έχουμε αρκετά ματς ως τα πλέι οφ και πρέπει να δουλέψουμε. Φυσικά πρέπει να κερδίζουμε κάθε ματς ξεκινώντας από αυτό της Τετάρτης».
 
Για το τι είναι αυτό που πρέπει να αλλάξει άμεσα: 
 
«Θα πρέπει να συζητήσω με τους παίκτες και να δούμε κάποια πράγματα. Να σκεφτούμε τι μπορούμε να αλλάξουμε…»
 
Για το αν θα ήθελε να βγάλει την ταμπέλα του υπηρεσιακού τεχνικού: 
 
«Δεν το σκέφτομαι έτσι. Αυτό που θέλω είναι να κάνω όσο καλύτερα μπορώ τη δουλειά μου…».
 
Για το αν θα επιστρέψει ο Τζαβέλλας: 
 
«Δεν πρόλαβα να δω αυτά τα θέματα. Θα πρέπει να τα συζητήσω και με τους υπευθύνους και με τους ίδιους τους παίκτες».
 
Για το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο: 
 
«Αναγνωρίζω ότι έχει απογοητευτεί. Αν θα τους ζητούσα κάτι θα ήταν να μην βάζουν παραπάνω πίεση στην ομάδα. Έχει ήδη αρκετή πίεση καθώς πρέπει να επιστρέψει στις νίκες».
 
Για το αν μίλησε με τον Άγγελο: 
 
«Όχι δεν έχω επικοινωνήσει ακόμη μαζί του, όλα έχουν γίνει ξαφνικά»

ZENITH