Skip to main content

Γεωργιάδης: Οι νίκες θα μας δώσουν δύναμη

Για τη διαιτησία της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη και την απουσία του κόσμου μίλησε ο Γιώργος Γεωργιάδης.
Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Γεωργιάδης, αναφέρθηκε στη διαιτησία της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη και την απουσία του κόσμου.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
 
«Θεωρώ ότι ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Είχαμε δύο μεγάλες ευκαιρίες. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν σχετικά καλοί με ισορροπία σε άμυνα και επίθεση. Χρειαζόμαστε πιο πολλά πράγματα στο επιθετικό κομμάτι. Και στο δεύτερο παίξαμε αρκετά καλά. Κάπου χάσαμε λίγο την οργάνωση, είχαμε αναρχία στο παιχνίδι, δεχθήκαμε 2-3 αντεπιθέσεις. 
 
Νομίζω εκεί μέτρησε το άγχος που έχουν οι παίκτες. Πιστεύω ότι με τις νίκες θα βρουν την δύναμη και την αυτοπεποίθηση για να συνεχίσουμε. Υπάρχει ποιότητα θα πρέπει να δουλέψουμε, όλα θα πάνε καλά».
 
Για την διαιτησία: 
 
«Θα ήθελα από τους κ. διαιτητές να είναι πιο προσεκτικοί να κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους. Γιατί και σήμερα σε φάσεις αποφασιστικές, αλλά και σε όλη τη διάρκεια του αγώνα οι αποφάσεις δεν ήταν οι καλύτερες».
 
Για τους τραυματίες: 
 
«Ελπίζω και πιστεύω ότι δεν θα είναι κάτι σοβαρό. Ετσι φάνηκε του Κόστα νομίζω ότι δεν θα είναι κάτι σοβαρό».
 
Για τον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΟΚ: 
 
«Στατιστικά στην Ελλάδα οι πρώτες 3 ομάδες της βαθμολογίας αν σκοράρουν πρώτες κερδίζουν το 95 τοις εκατό. Θα ήθελα η ομάδα να έχει πιο πολλές ευκαιρίες. Αυτά τα ματς ξεκλειδώνονται με ένα γκολ. Είδατε μόλις βάλαμε το γκολ χάσαμε πολλές ευκαιρίες».
 
Για τις φάσεις που διαμαρτύρεται ο ΠΑΟΚ: 
 
«Μου είπαν ότι το πέναλτι του Κλάους είναι καθαρό. Για την άλλη φάση μου είπε ο Αθανασιάδης κάποιος έδιωξε την μπάλα με το χέρι πάνω στη γραμμή».
 
Για τον κόσμο και το άδειο γήπεδο: 
 
«Καταλαβαίνω την στεναχώρια τους, δεν μπορούμε να τους ζητήσουμε τίποτα. Ευχαριστώ αυτούς που ήρθανε. Ας κάνουμε εμείς πράγματα αρκετά για να τους φέρουμε ξανά στο γήπεδο. Οι νίκες είναι αυτό που μετράει, αλλά εμείς θέλουμε να παίξουμε καλύτερα και πιο επιθετικά».
 
Για την αλλαγή προπονητή: 
 
«Πάντα μια αλλαγή προπονητή δεν είναι και το πιο εύκολο πράγματα. Οι παίκτες έδειξαν διάθεση. Πάντα αυτό γίνεται όταν αλλάζει ένας προπονητής. Και σήμερα προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Να το κρατήσουμε και να βελτιωθούμε».
 
Για την άδεια Τούμπα και την δήλωση Μακ (σ.σ. «καλύτερα να παίζουμε χωρίς κόσμο»): 
 
«Ο κόσμος είναι απογοητευμένος υπάρχει γκρίνια, αλλά δεν υπάρχει ΠΑΟΚ χωρίς τον κόσμο του. Διαφωνώ με τον συμπαθή Μακ είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Είναι νέος στην Ελλάδα θα το συνηθίσει».

ZENITH