Skip to main content

Germanwings: Έφτιαξαν μνημείο με φωτογραφία του κυβερνήτη δίπλα στον Λούμπιτς

Ιερό στη μνήμη του προσωπικού της μοιραίας πτήσης που συνετρίβη στις γαλλικές Άλπεις, με τις φωτογραφίες του κυβερνήτη και του Λούμπιτς ακριβώς δίπλα, ανεγέρθη στα αρχηγεία της Germanwings.

Αποτέλεσε τον άνθρωπο που προσπάθησε να αποτρέψει την τραγωδία στις γαλλικές Άλπεις μέχρι την τελευταία στιγμή. Ο κυβερνήτης της μοιραίας πτήσης της Germanwings, Πάτρικ Σοντενχάιμερ, ήταν εκείνος που σε μία απέλπιδα προσπάθεια να αποτρέψει τον Αντρέας Λούμπιτς να ρίξει το αεροσκάφος, επιχείρησε να σπάσει τη πόρτα του κόκπιτ από όπου ο 28χρονος τον κλείδωσε έξω.

Στη μνήμη του προσωπικού της μοιραίας πτήσης που συνετρίβη στις Άλπεις, ανεγέρθη ένα ιερό στα αρχηγεία της Germanwings στην Κολονία της Γερμανίας, το οποίο αποκαλύπτει την πρώτη φωτογραφία του ηρωικού πιλότου. Όπως φαίνεται στη φωτογραφία που ακολουθεί, η κορνίζα με την εικόνα του κυβερνήτη βρίσκεται ακριβώς δίπλα με αυτή του 28χρονου συγκυβερνήτη.

Image
Germanwings: Έφτιαξαν μνημείο με φωτογραφία του κυβερνήτη δίπλα στον Λούμπιτς


Ο 34χρονος πιλότος, ήταν παντρεμένος και είχε δυο παιδιά - μια κόρη 6 ετών και έναν γιο μόλις 3 ετών - , πετούσε πάνω από 10 χρόνια και είχε 6.000 ώρες στον αέρα. Φίλοι του αποκάλυψαν ότι μόλις πρόσφατα η εταιρεία του έκανε δεκτό το αίτημά του να τον βάλει σε πτήσεις εντός της Ευρώπης, έτσι ώστε να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του.

ZENITH